PÄEVAKÄPP ⟩ Armas Nöbinina on uut kodu otsinud juba liiga kaua

lemmik.postimees.ee
Copy
Nöbinina
Nöbinina Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Nöbinina on MTÜ-s Kasside Turvakodu omale uut kodu otsinud lausa kaks aastat.

Nöbinina saabus turvakodu hoole alla Viimsist, olles üks tagasihoidlik ja ehmunud karvapall. Tema ümmargused kuldkollased silmad olid hirmu täis ning kes teab, kui palju muremõtteid peast läbi tormasid.

Nöbinina elu ei olnud kunagi olnud kerge - ta elas pikalt Viimsis ühe tädi hoovis, aga kui inimene suri, jäi kassitirts koos sõpradega maha. Ilmselt arvas ta, et elu läheb veel keerulisemaks … õnneks ootas teda aga tubane turvakodu elu, pehme pesake ja täis toidukausid.

Esialgu tunti rõõmu, et saadi Nöbinina aidata ja ta turvakodusse saada, kuid mida pikemaks muutub ootus, seda suuremaks kasvab ka mure koduootaja pärast. Tahaks ju nii väga, et igaüks neist leiaks kiiresti kodu. Ometi on Nöbinina jäänud kodu ootama lausa kaheks aastaks.

Jah, Nöbinina on kartlik ja eelistab siiani pigem kiisude seltskonda, kuid temagi tahab olla armastatud ja leida oma päriskodu. Nöbinina on üks neist kassidest, kes turvakodus ei harju ning vajab julgustuseks seda ühte inimest. Turvakodul on palju seesuguseid vahvaid kassilugusid rääkida Piiast Lizani - kassid, kes ootasid kodu aastaid ning päriskodus muutusid kiiresti paikassideks.

Tule nüüd Sina ja hakka Nöbinina südamesõbraks! Sinu kirja oodatakse aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles