Naine ärkas, sest tema voodisse oli pugenud metsloom

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy

Georgia osariigi elanik ärkas keset ööd ja tundis kedagi oma voodis kõndimas. Tema üllatus ja hirm oli suur, kui ta leidis oma voodist servali ehk Aafrika metskassi. 

Ameeriklanna Kristine Frank ärkas 30. juuni öösel selle peale, et keegi kõndis tema voodil. Kui naine silmad avas, nägi ta enda ees metslooma.

«Ta oli minust vaid 15 sentimeetri kaugusel. Sain kohe aru, et see pole lihtne kodukass. Mul oli meeletu hirm,» ütles Frank CNN-le. Tema sõnul sisenes loom majja ilmselt siis, kui ta mees läks koeraga jalutama ja unustas ukse enda järel sulgeda. 

Hirmunud naine lahkus aeglaselt toast ja tema abikaasa avas magamistoast tänavale viiva ukse, et serval saaks toast lahkuda. Metsik kaslane lahkus Frankide kodust, kuid on seni tabamata. Metsikute kasside kodus pidamine on Georgia osariigis küll keelatud, kuid Kristine arvab, et tema koju eksinud serval on kellegi lemmikloom.

Serval on Aafrikas elav kaslasest kiskja, kellel on pikkust 90-135 sentimeetrit ja kaalu kaheksa kuni 18 kilogrammi. Nad jahivad toiduks väikesi antiloope, närilisi ja linde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles