GALERII Labrador hakkas orvuks jäänud kassipoegadele isaks ja tuli sellega uskumatult hästi toime

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy

Aastane labradori retriiver Bertie võttis omaks isarolli, kuid veidi tavatul moel. Nimelt hoolitses ta mitu nädalat seitsme orvuks jäänud kassipoja eest.

Kassipojad leiti Londoni tänavalt, kuid nende ema ei õnnestunud leida. Leidmise ajal olid loomakesed umbes kahe nädala vanused ja nad viidi Battersea varjupaika. Veterinaar vaatas kassipojad üle ning selgitas välja, et kuigi nad olid väga näljased, olid nad täiesti terved.

Kassipojad võttis oma hoole alla varjupaiga töötaja Rachel, kes ongi Bertie perenaine, kusjuures Bertie on samuti võetud samast varjupaigast.

Kiisud vajasid mitu nädalat palju tähelepanu ja neid tuli kindlatel kellaaegadel lutipudelist toita. Bertie oli Rachelile sel ajal suureks abiks kasside sotsialiseerimisel ja aitas neil enesekindlamaks saada. Seda oli väga vaja, et kiisud oleksid valmis minema uutesse kodudesse, mida nad on tänaseks juba ka teinud.

«See on uskumatu, kui hellitav ja kannatlik on Bertie kassidega, kuigi on ise alles nii noor. Ma olen tema üle äärmiselt uhke!» ütles Rachel väljaandele The People. «Selles on midagi väga erilist, et Bertie hoolitseb nüüd teiste abivajajate eest.»

Bertie sai kassidega uskumatult hästi läbi. «Mul oli väga kahju neid kasse ära anda, aga ma lohutan end sellega, et mina ja Bertie andsime neile eluks parima võimaliku stardipaketi ning saame nüüd veidi rahu ja vaikust nautida,» lisas naine.

Vaata artiklile lisatud galeriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles