Video Pingelised hetked: terjer üritab basseinis uppuvat koerakest kõigest väest päästa

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Koer üritas oma väikest sõpra korduvalt basseinist välja tirida, enne kui see tal lõpuks õnnestus.
Koer üritas oma väikest sõpra korduvalt basseinist välja tirida, enne kui see tal lõpuks õnnestus. Foto: Kuvatõmmis videost / Daily Mail

Lõuna-Aafrikas Boksburgi linnas asuvas kodus juhtus õnneliku lõpuga õnnetus –väike koerake Chucky libises kogemata basseini ning pääses uppumisest vaid tänu pere teise koera Jessie järjekindlale abile.

Pingeline olukord jäi ka turvakaamerale ning sellelt on näha, kuidas Chucky basseini ääres jalutades kogemata vette libiseb. Mõne aja möödudes märkab olukorda ka Jessie ning proovib oma väikest sõpra korduvalt veest välja aidata, kuid too libiseb ikka ja jälle vette tagasi. Kangelaslik Jessie ei anna aga alla ning lõpuks õnnestubki tal Chucky basseinist välja tõmmata.

Jessie oli Chucky ainus päästerõngas, kuna pereliikmeid juhtunu ajal kodus ei viibinud ning ise ta basseinist välja tulla ei osanud. Pereliikmete sõnul veetis Chucky, kes on suisa 13-aastane, vees kokku 34 minutit.

Pereisa Byron Thanarayen rääkis meediale, et oli väga segaduses, kui koju tulles avastas, et koer on märg. Sellest, mis vahepeal juhtus, sai ta aimu alles turvakaamera salvestust vaadates.

Videot ei suuda peremees aga tänaseni kogupikkuses läbi vaadata. «Seda oli südantlõhestav vaadata. Ma ei taha mõelda, mis oleks võinud juhtuda, kui Jessiet poleks seal olnud,» rääkis ta Daily Mailile.

Thanarayeni sõnul on Staffordshire'i terjeri tõugu 7-aastane Jessie pärit varjupaigast, kuhu ta sattus seetõttu, et ei olevat saanud teiste koertega läbi. Tema pere teise kahe koeraga klappis ta aga kohe ning juuresolev video kinnitab veelgi, et Jessie on väga abivalmis ja empaatiline koer.

Et selliseid olukordi tulevikus vältida, lasi perekond basseinile katte paigaldada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles