PÄEVAKÄPP ⟩ Imekaunis süsimust Emilia ootab uut võimalust

lemmik.postimees.ee
Copy
Emilia.
Emilia. Foto: Pesaleidja/Facebook

Emilia on täiesti tavaline varjupaiga kass. Musta värvi, noor, arvatavasti 2019. aasta lõpus sündinud, leplik söögiga, saab hästi läbi teiste kassidega ja inimese suhtes esialgu veel pelglik. Pesaleidjasse kolis imekaunis Emilia 2021. aasta kevadel Viljandi varjupaigast, lootuses suuremas linnas rohkematele inimestele silma jääda.

Kuigi Emilia imeilus läikiv kasukas lihtsalt kutsub ennast katsuma, siis tegelikult kassitüdruk ise seda veel ei taha. Ta lihtsalt ei usalda seda imelikku kahejalgset! Selleks, et inimest eemale peletada ajab Emilia oma kulmu ruttu kortsu ja tema suust tuleb ähvardav sisin. Armas Mia ei ole tegelikult meelega üks tuldpurskav lohepreili, ta lihtsalt ei tea, et inimene ei ole paha ja ei taha talle halba. Vabatahtlikud aga teavad, et Emilia on imeline tegelane ja talle on vaja anda väga palju aega ja hulganisti armastust. Vabatahtlike aastatepikkused kogemused tõestavad, et õiges keskkonnas hakkavad lõpuks ka kõige kõvemad kivid sulama. See sulamine võib võtta päevi, nädalaid, kuid või ekstreemsel juhul aastaid, aga see aeg on seda väärt.

Emilia võib küll hetkel inimestest mitte midagi arvata, aga tegelikult tahab ka tema leida oma inimese ja oma kodu. No nii väga tahab! Emilia kodu peaks poisile alguses kindlasti aega andma, kuid see on seda väärt. Esimene silmkontakt, esimene maiustusega meelitamine, esimene mängimine, esimene pai - need lihtsalt on nii imelised ja elumuutvad kogemused, mis väärivad kõike seda aega, mida teekond nendeni võtab. See tunne kui sa oled suutnud muuta metsiku ja inimpelgliku kassi lõpuks tegelaseks, kes ootab sind uksel kui koju tuled, on kirjeldamatu!

Emilia on streiliseeritud, vaktsineeritud, kiibistatud ja saanud regulaarselt parasiiditõrjet.

Kui sa tunned, et just sina soovid oma ellu üht korralikku lohepreilit, siis täida ära loomasoovija küsimustik ning sinuga võetakse peagi ühendust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles