PÄEVAKÄPP ⟩ Heatujuline kassitüdruk Mindy ootab päris oma paikäsi

lemmik.postimees.ee
Copy
Mindy.
Mindy. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Mai keskpaiku kolis Pesaleidjasse heatujuline Mindy. Kassitüdruk on umbes üheaastane, kassitoas jääb ta silma oma kauni mustvalge kasukaga ning eriti särava iseloomuga.

Kui Mindy Pesaleidjasse jõudis, oli ta hirmunud ning kuri ja väljendas seda aegajalt tillukese kihinaga või teisele poole tuba jooksmisega. Tänaseks on Mindy palju muutunud - ja millised imelised muutused võivad siis veel päriskodus toimuda? Kassitüdruk ei ole enam üldse tige ning laseb endale aeglasel sammul läheneda, kuigi inimesi ta endiselt kardab. Armas Mindy on ka väga uudishimulik, kindlasti teab ta täpselt, mis kassitoas parasjagu toimub.

Kuna Mindy ei ole kunagi kodukassi elurõõme nautida saanud, soovib ta väga leida päris oma kodu, kus neid avastada ja iga päevaga aina rohkem inimese parimaks sõbraks muutuda. Samuti tundub Mindy selline kiisu, kes turvalises keskkonnas, ennast julgena tundes, muutub mänguhimuliseks ja seltsivaks, nii et kunagi ei pea kaaslasest puudust tundma. Ja veel üks asi - Mindy on nii-nii pisike!

Pisike Mindy on steriliseeritud, kiibistatud, saanud parasiitide vastase tõrje, vaktsineeritud ja valmis koheselt oma uude koju kolima!

Kui sooviksid armsale Mindyle kodusoojust pakkuda, siis palun tutvu lepingutingimustega, seejärel täida loomasoovija ankeet ja siis võetakse sinuga juba ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles