PÄEVAKÄPP Kas suudad uskuda? Musirull Rõnnu ootab kodu juba aasta aega

lemmik.postimees.ee
Copy
Rõnnu.
Rõnnu. Foto: Kuvatõmmis videost

Kodu otsib imearmas Rõnnu, kes ei ütle pea kunagi paitustele ära. Ehk on just sinu diivanilt üks nurrumootor puudu?

Kui turvakodu vabatahtlikud Rõnnuga esimest korda kohtusid, oli tegemist hoopis teistsuguse poisiga kui allolevas videos. Sakris kõrvadega ja hirmul silmadega Rõnnu kössutas pesas ning üritas end nähtamatuks teha. Vabatahtlikud kujutasid ette, mida kassipoiss neist ja turvakodust mõelda võis - pesa ees käisid koguaeg kahtlaselt naeratavad näod, kes muudkui seletasid, kui nunnu ta on… See võib ju esialgu tänavakassi jaoks väga hirmus olla.

Kuid möödusid nädalad ja kuud ning nurrik tundis aina enam inimeste vastu huvi. Ühel päeval otsustas Rõnnu proovida paituste võlujõudu ning sellest päevast peale on ta müüdud!

No vaadake vaid, milliseks nunnupalliks ta muutunud on! Katsu vaid oma käekesi Rõnnust eemal hoida, et samal ajal muid toimetusi teha. Uuuh, see nõuab ikka suurt eneseületust! Parema meelega pikutaksid vabatahtlikud ööd ja päevad Rõnnu kaisus ning temagi eelistaks seda!

Et vabatahtlikud saaksid turvakodus igapäevaseid toimetusi teha ja Rõnnu saaks koguaeg paitusi nautida, väärib kassipoiss päriskoju minekut! Selline musirull peaks ju ammu olema oma südamesõbraga kokku viidud!

Kui sina sooviksid Rõnnule päriskodu pakkuda, siis kirjuta aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles