Õnneliku lõpuga õnnetu lugu: koer, kes liputas suurest rõõmust oma saba katki

Raili Stina Reidla
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock
Võib-olla oled sa kunagi mõnd koera vaadates mõelnud, et kuidas küll see rõõmupall ei vigasta suurest liputamisest oma saba. Aga just nii juhtus ühe õnneliku koeraga, kes oli äsja päästetud oma vägivaldsest kodust.

Kümneaastane bullmastiff Benny oli elanud juba aastaid vägivalla all. Lõpuks märkas seda naabrinaine ning teatas õnnetust koerast loomakaitsjatele.

Ta päästeti ja viidi seejärel hoiukodusse. Kuid kaua loomake seal viibima ei pidanud. Temasse armus ruttu üks perekond ning otsustas, et Benny kuulub nüüd nende hulka.

Neljajalgne oli oma uute omanike üle nii põnevil, et nendega kohtudes läks saba liputamine tohutu suureks ja see põhjustas Benny sabale vigastuse. Selgus, et kahjuks tuli saba amputeerida.

«Benny oli oma vana omaniku poolt koheldud väga halvasti. Ta kasvas üles hirmus,» tõdes üks loomakaitsjatest.

Benny sattus pärast õnnelikku päästmist kohe loomaarstide hoole alla ja nüüdseks on ta tervisega kõik korras.

Üks Benny uus omanik, Eleanor, tõdeb, et koer on suurepäraselt sisse elanud. Ja ta on väga õnnelik. Seda võib-olla isegi liiga palju. Just seetõttu ju amputeeriti ka ta saba.

«Meile jõudes oli ta üsna närvis. Benny oli ärev ja kõige suhtes ettevaatlik. Ta ei teadnud, kas meid saab usaldada. Kuid õnneks ajapikku on loom kõigega harjunud ning meie armastame teda väga.»

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles