PÄEVAKÄPP Mõmmik Bronto otsib südamesõpra

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Oeeeeh, kas sina oled ka mõmmikkasside fänn? Meie oleme! Turvakodus ootab päriskodu Bronto, kmh, tähendab, mõmmikkasside kuningas!

Kui Bronto turvakodusse jõudis, siis pani ta vabatahtlikel pea hetkeks ringlema… Õhku jäi väheks, silmad hakkasid värelema ja tekkis minestuse tunne. See oli sarnane olukord nagu siis, kui Harry Potteris dementorid tulid. Ehk et sa ei pruugi veel teadagi, et Bronto on lähedal, aga sa juba tunned seda! Õnneks on nemadki õppinud, kuidas Bronto läheduses käituda… Muidugi mitte kuigi edukalt. Korra vaatavad kassipoisile silma ja jälle on tema lummuses!

Bronto ise veel oma väge ei mõista. Tema leiab, et ta on üks saamatu, soovimatu ja eesmärgitu olend siin maa peal… Ta ju sündis tänavakassina, elas terve oma senise elu tänaval ja alles nüüd kohtab turvakodus hoolt ja headust. Vabatahtlikud üritavad Brontole iga päev näidata, milline vägi temas peidus on ja kui suur potentsiaal tal on! Nad unistavad sellest päevast, kui saavad Brontost kodu-uudiseid ja kassipoiss oma perel voodis kaisus magab! Et see unistus täide läheks, vajab tagasihoidlik Bronto endale südamesõpra, kes temas julguse ja usu sütitaks!

Bronto ootab kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles