PÄEVAKÄPP Põneva välimusega üliarmas Kilpkonn unistab päris oma maakodust

lemmik.postimees.ee
Copy
Kilpkonn.
Kilpkonn. Foto: Pesaleidja/Facebook

Põneva välimusega kass nimega Kilpkonn vajab hädasti uut kodu, kuna on Pesaleidja kassitoas väga stressis ning lõpuni abi pole olnud isegi antidepressantidest. 

Armas Kilpkonn leiti 2017. aastal 1-kuuselt Laagri Maksimarketi juurest koos oma õega, kellega koos nad suuremaks saades oma koju kolisid. Kahjuks sattus Kilpkonn sellel aastal tagasi varjupaika, kuna muutus peale aastat kodusolemist agressiivseks. Talle endiselt meeldis küll mängida ja lasi ilusti pai teha, kuid tal oli ka perioode, kus ta hakkas inimest ründama.

Kilpkonn otsis koguaeg inimeste tähelepanu, tehes pahandusi. Pere proovis igasuguseid lahendusi: käidi arsti juures, prooviti erinevaid rahustavaid vahendeid, külastati käitumisterapeute, kuid Kilpkonn on ikka endine. Tema olukorda on veidi leevendanud antidepressandid, kuid ärevushood ja äkilised rünnakud on siiski regulaarsed.

Pere kirjutab Kilpkonna kohta nii: «95% ajast on ta rahulik, imeline, magav kass, kes armastab meie juures olemist, kuid see 5% on ta täielikult ettearvamatu ning aggressioon ning ärevushetked tulevad täiesti tühjast kohast, kui ta puutub kokku võõrastega.»

Kuna perre on sündimas laps, ei saa pere riskida sellega, et Kilpkonn äkitselt teda ründama võib hakata, mistõttu otsitakse Kilpkonnale uut kodu.

Kilpkonn sobiks ideaalis kuhugi maakohta, kus ta saaks õues käia, et oma ärevust maandada ja energiat välitegevustele suunata.

Kui tunned, et tahaksid Kilpkonnale kodu pakkuda, siis täida Loomasoovija küsimustik Pesaleidja kodulehel või kui soovid kiisule hoiukodu pakkuda, siis kirjuta info@pesaleidja.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles