PÄEVAKÄPP ⟩ Tõeliselt hell, paimaias ja seltsiv karvapall Säbru on päriskodu ootel

lemmik.postimees.ee
Copy
Säbru.
Säbru. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Oot-oot-oot, nii ju küll ei lähe! Noor kaheaastane Säbruke ootab juba novembri lõpust turvakodus päriskodu... Kas see on uni?

Oeh, nii tahaks, et see oleks uni, kuid tõsiasi on, et iga päev turvakodusse minnes ootab vabatahtlikke seal hell Säbru. Noor kassipiiga, kes anti päriskodust ära, sest oli liiga «aktiivne». Turvakodus selgus, et noor kiisutirts oli siiamaani steriliseerimata ning ilmselt oligi see põhjuseks, mis peres rahulolematust tekitas. Nüüdseks on Säbru kõik vajalikud protseduurid läbinud ning valmis ideaalse «paketina» päriskoju minema.

Turvakodus on Säbru üks tõelisel hell, paimaias ja seltsiv karvapall. Temal jagub alati kõnetajale peamükse, õrnasid põrinaid ja headust. Seda kurvemaks teeb asjaolu, et Säbru siiani uut kodu pole leidnud - ta on ju ideaalne. No kui peab mõne miinuse välja mõtlema, siis võib-olla see, et teisi kasse ta väga ei armasta ja oleks päriskodus meelsasti ainus kass. Kuid perre, kus otsitakse endale malbet ja seltsivat kassi, ongi Säbru ideaalne variant!

Kiirusta, sõbrake! Säbru ootab sinu kirja aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles