pisarakiskuja video ⟩ Joe Bideni armastatud lemmik läks vikerkaare taha (1)

Raili Stina Reidla
Copy
Joe Biden ja Champ olid lahutamatud kaaslased.
Joe Biden ja Champ olid lahutamatud kaaslased. Foto: Adam Schultz/White House/Scanpix

Ameerika president Joe Biden ning tema pereliikmed on sügavas leinas. Nende armastatud neljajalgne Champ, kes oli 13-aastat olnud neile igapäevane õnneallikas, suri vanadusse

Kõik, kes tundsid Bideni saksa lambakoera, on sügavas leinas. Perekonna sõnul läks koer manalateed rahumeelselt oma kodus.

«Ta oli viimase 13 aasta jooksul meie pidev ja hinnaline kaaslane ning teda jumaldas kogu meie perekond,» ütlesid Jill ja Joe Biden.

«Hoolimata sellest, et Champi jõud kahanes märkimisväärselt viimastel kuudel, ei raugenud tema rõõmsameelsus. Alati, kui me tuppa tulime, ajas ta end vaikselt üles ja liputas saba. Kus iganes me ka ei oleks, ta tahtis olla alati meie läheduses. Kõigil läks hetkega tuju paremaks, kui Champ oli juures. Ta ei armastanud midagi muud, kui päeva lõpus lõkke ees meie jalge ees lamamist või Valge Maja aias päevitamist.»

Biden sai Champi endale 2008. aastal, kui neljajalgne oli veel kutsikaeas. See juhtus vahetult enne kolimist asepresidendi ametlikku elukohta mereväe observatooriumisse.

Oma avalduses mõtiskles perekond Champi nooremate päevade üle ja ütles, et suur koer nautis golfipallide tagaajamist ja Bidenite lapselaste järel jooksmist.

«Meie kõige rõõmsamatel hetkedel ja kõige kurvematel päevadel oli ta olemas. Ta oli tundlik meie kõikide tunnete ja emotsioonide suhtes,» ütlesid Bidenid. «Me armastame oma head poissi ja igatseme teda igavesti.»

Nukrat mälestusvideot Champist vaata siit:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles