PÄEVAKÄPP ⟩ Õnnetute silmadega Stardust soovib, et keegi paneks need jälle särama

lemmik.postimees.ee
Copy
Stardust.
Stardust. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Maagilisel kuupäeval 11.11.2020 saabus Kasside Turvakodu alla tilluke must kassitirts Stardust. Ta oli tagasihoidlik ja uje ning mõtles segaduses ilmel, kuhu elu on teda nüüd toonud.

Stardust oli elus nii palju juba kannatanud, et ta ei osanudki oodata ega loota – mida tahta elult, mis on nii palju pettumusi täis. Kassike puges vaikselt pessa peitu ning üritas muutuda nähtamatuks…

Möödusid päevad ja nädalad, kuni ühel päeval märkasid turvakodu vabatahtlikud Stardusti rohelisi sillerdavaid silmi peidupaigast vaatamas. Järgmisel päeval nägid nad Stardusti juba kratsipuu peal uudistamas, seejärel juba konservisabas süüa lunimas. Midagi oli Stardusti sees muutunud – pärast enesekogumist oli temagi märganud, et elul võib olla talle midagi paremat pakkuda. Stardusti silmadesse oli tekkinud kelmikas ootusärev helk.

Vabatahtlikud näevad iga päev, kuidas Stardust teeb turvakodus edusamme, kuid nad teavad, et suurimad muutused ei toimu kisa ja kära saatel, vaid need toimuvad vaikselt. Seetõttu otsimegi Stardustile armast ja sooja kodu koos armastava perekonnaga. Just kodus toimuvad muutused kõige kiiremini – tasa ja targu ning vaikselt. Nähtamatult tekib tugev side Stardusti ja tema südamesõbra vahel, mida ei saa lõhkuda. Ja just see nähtamatu side lubab Stardustil oma südame avada ja esimesed paitused vastu võtta. Kassike sobib imehästi ka teiste kassidega, seega oleks tore, kui teda ootaks kodus mõni sõbralik nurrumootor.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta turvakoduga ühendust emailil info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles