PÄEVAKÄPP Keikol on tähendusrikas nimi, kuid päris oma kodu pole ta veel leidnud

lemmik.postimees.ee
Copy
Keiko
Keiko Foto: Pesaleidja/Facebook

Kodu otsib rahuliku ja sõbraliku iseloomuga parajalt pontsakas kass nimega Keiko, kes ei riku mööblit ega roni mööda kardinaid lae alla.

Keiko on elukogenud, ülimalt rahulik ja armastusväärne kiisu. Mõnusalt muheda sõbrakesena lubab ta lahkesti endale pai teha ja naudib põse pealt sügamist. Talle meeldib pigem pikutada mõnes vaiksemas nurgas, kuid kui juhtubki, et mõni kassitoa teistest neljajalgsetest tema kaissu magama poeb, ei aja Keiko teda ära, vaid musitab põsed kenasti üle.

Tema eluviisi võiks hästi kirjeldada Estella Elioti tuntud tsitaadiga «Rahu toob endaga nii palju positiivseid emotsioone, et see on väärt püüdlemist igas olukorras.» Ka kardinatesse ei suhtu Keiko mõrvarlike plaanidega, sest ta on lihtsalt liiga paks, et üles ronida.

Pesaleidja kassitoast kolis Keikoke vabatahtliku juurde hoiukoju, et oleks võimalik pakkuda talle nii palju armastust kui see üks võrratu suure südamega kassidaam väärib.

Keiko nime saab sõltuvalt kirjaviisist tõlkida Jaapani keelest kui 'õnnelik' või 'õnnistatud', millega läheb suurepäraselt kokku tema kolmes ilusas toonis karv, mida peetakse selle harulduse tõttu õnnetoovaks. Ka tuntud Jaapani õnnesümboliks peetav maneki-neko ehk 'viipav kass' kujutab tihti kolmevärvilist kiisut.

Kui sooviksid Keikoga lähemalt tutvuda, siis mine talle Pesaleidjasse külla! Selleks tutvu esmalt nende tingimustega ning täida ära loomasoovija ankeet. Sinuga võetakse esimesel võimalusel ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles