KANGELASLIK TEGU ⟩ Koer päästis omaniku elu teda maorünnaku eest kaitstes

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Labrador. Pilt on illustreeriv.
Labrador. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Californias näitas üks koer oma omaniku vastu üles tõelist kangelaslikkust, kaitstes teda mürgise mao rünnaku ohvriks langemise eest. Koer ise sai siiski salvata ning vajas haiglaravi, vahendas väljaanne Newsweek.

Californiast pärit 18-aastane Alex Loredo sattus mürgise lõgismaoga silmitsi otse oma koduõuel. Noormehe sõnul ilmus tema koer, labradori tõugu Marley teda kaitsma kiiremini kui kogu olukorra tõsidus talle endale kohale jõudis.

Noormees kirjeldas, et Marley justkui tõukas teda maost eemale, ise samal ajal mao poole haukudes. Haukumise käigus sai Marley maolt salvata keelde ja huulde. Loredol õnnestus koer kuidagi tuppa viia ning kibekiiresti suunduti loomaarsti juurde, kus Marley sai neli doosi vastumürki. Noormehe sõnul kartis ta, et koer ei ela seda sündmust üle, kuid õnneks hakkas ta siiski tervenema.

«Marley on minu kangelane. Ilma temata oleks madu mind hammustanud ja see oleks võinud väga halvasti lõppeda. Ma ei tea, mida ma ilma temata teeksin,» sõnas noormees, kes pidi Marley 8000-dollarilise raviarve tasumiseks korraldama korjanduse, mis osutus õnneks edukaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles