Kohutav: koer rebis ripsmepikenduste paigaldamisel naisel silmalau küljest

Triin Palmipuu
, Sõbranna.ee reporter-toimetaja
Copy
Agressiivne sülekoer. Pilt on illustreeriv
Agressiivne sülekoer. Pilt on illustreeriv Foto: Shutterstock

Koer rebis küljest noore naise silmalau, kes otsustas sünnipäeva puhul oma ripsmeid pikendada.

 23-aastane Kelsey Salmon kirjeldas, kuidas chihuahua ründas teda tema iluteenindaja kodus. Kui neiu pärast ripsmete pikendamise protseduuri diivanil lebas, jooksis tema juurde koer, kes polnud varem agressiivsuse märke näidanud. Lemmikloom hüppas järsult Kelsey juurde, hammustas teda näost, rebis silmalau küljest ja jooksis minema.

«Kõikjal oli verd, püüdsin seda peatada, kuid ei saanud aru, milline osa näost on vigastatud. Mu silmalaug oli põrandale kukkunud. Lülitasin telefoni esikaamera sisse, vaatasin ennast ja läksin peaaegu hulluks. Ma nutsin hullumeelselt. Ripsmetehnik kutsus kiirabi, ma ise helistasin emale ja palusin tal haiglasse järele tulla, »meenutab Kelsey õudset kogemust.

@kelseysalmon ♬ original sound - kelsey salmon 🦋

Ohvri sõnul pidi ta haiglas silmaarsti abi ootama üle seitsme tunni. Hiljem läks ta koos emaga teise haiglasse, kus talle tehti kahetunnine operatsioon. «Nüüd on mu laug nahkasulanduvate niitidega tagasi õmmeldud. Lõpuks peaksin saama silma avada. Arstid olid heas mõttes šokeeritud, et silmalaug paistab taastuvat, nad arvasid, et ei suuda seda taastada,» selgitas noor naine.

Salmon rääkis, et opereeritud silm äratas teiste tähelepanu ja valmistas palju ebamugavusi. Ta tunnistas, et tundis end inetuna, kui inimesed teda vahtisid ja sosistasid.

The Suni andmetel peab kannatanu aktiivselt oma lehte TikTokis , kus ta räägib silma taastamise protsessist. Ühes videos tunnistas neiu, et ta saab nii positiivseid kommentaare, kus teda toetatakse, kui ka negatiivseid, kus kasutajad ütlevad, et neil on vastik teda vaadata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles