Lemmiku horoskoop ⟩ Lõvist neljajalgne nõuab pilke, Kaksik on täielik tsirkuseloom

Raili Stina Reidla
, suvereporter
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Nüüd, kui me oleme veendunud, et loomadel on tõepoolest olemas tähtkujud, oleks huvitav igast tähtkujust natuke rohkem teada saada.

Jäär

Kui sinu suurimaks sooviks on lõpuks saavutada oma ideaalkaal, soovitaksime sul soojalt võtta endale Jäära tähtkujus sündinud lemmik. Võime garanteerida, et nendest aktiivsemat ja tegusamat looma sa ei leia. Ringijooksmist jagub nendega küllalt. Jääradest lemmikud on väga mängulised, veetlevad ja eriti hästi saavad läbi lastega. Tihti võivad Jäärad kannatada eraldusärevus all ja seetõttu on oluline, et loom saaks pidevat treeningut. Kui sa plaanid omale koju võtta lisaks Jäär tähtkujust lemmikule ka teisi loomi, ei pruugi see olla just parim idee. See tähtkuju tahab olla alati number üks ja saada kogu tähelepanu endale. Kui nad seda ei saa, võivad loomad muutuda suisa agressiivseks.

 

Sõnn

Kui lebotamine ja mitte midagi tegemine on su meelissport, on Sõnni tähtkujust lemmik sulle ideaalne. Nad on täielikud hellikud ja süleloomad. Sõnnist lemmiku treenimine võib olla paras pähkel, sest nad on väga jonnakad. Õnneks on need lemmikud puhtusearmastajad ja hoiavad korda. Neljajalgsed Sõnnid lausa nõuavad puudutusi ja lähedust. Kõiksugu kallistamised, silitamised ja harjamised on nende lemmikud. Regulaarsed hellitamised groomingus või koertespaa külastused hoiavad su Sõnni elurõõmsa ja tervena.

 

Kaksikud

Kui oled otsimas omale tõelist tsirkuselooma, siis Kaksikute tähemärgist lemmik on sinu jaoks parim. Nende puhul tuleb kindlasti investeerida tugevasse ja kvaliteetsesse rihma, sest hüpata, karata ja tõmmata neile juba meeldib. Pööranud korra selja, avastad, et loom on roninud juba puu otsa või läbi tuuseldanud kogu naabrite aia. Kaksikute tähtkujust lemmikul on eriti tähtsal kohal käpad - ta tunneb rõõmu mänguasjadest, mida saab hoida käppade vahel. Kaksikud, nagu ka nende nimi ütleb, vajavad endale seltsiks teist lemmiklooma. Neile on kohane ka ahvimine, nii et pole vaja üldse imestada, kui korraga hakkab kaksik üle võtma mõne teise lemmiku käitumismustreid.

 

Vähk

Kui sulle meeldib kellegi eest emalikult hoolitseda, on Vähi tähtkujust kaaslane sulle ideaalne. Vähi hellikud ihkavad võita kõikide südameid. Neile ei meeldi sugugi üksindus, seega pole üldse imelik, kui vähist lemmik käib sul järel absoluutselt igal pool. Sarnaselt sõnnidele, on ka neil suur armastus laste vastu. Lisaks kõigele, on nad ka suured maiasmokad, keda vaadates jääb tunne, et nende kõht ei saa mitte kunagi täis. Kõhu kratsimine on nende nõrkus! Vähk valitseb tervet su maja, seega ära üldse imesta, kui sa avastad oma kodust pidevalt uusi «pesasid». Sellisele lemmikule oleks ideaalne oma suur koerakindlus, kus ta saab olla kõige selle boss.

 

Lõvi

Lõvist lemmikud armastavad tähelepanu ja pilke. Kui sa oled parasjagu näitusekoera otsingul, siis Lõvist saab sinu kaaslane. Neile teatraalsetele tegelastele meeldib tohutult esineda ja olla tähelepanu keskpunktis. Kui nad puutuvad kokku teiste loomadega, muutuvad nad automaatselt vastutajateks. Kuigi nad ei pruugi ideaalselt läbi saada teiste alfaisastega, kaitseb ta emalikult teisi loomi ja ka inimesi.

 

Neitsi

Neitsi tähtkujust lemmik on täielikult harjumustele orienteeritud. Nad tõusevad igal hommikul täpselt samal ajal üles ja ka iga söögikord on neil täpselt ajus kellaajaliselt ära fikseeritud. Neitsist koera puhul pole mingisugune üllatus, kui sa koju tulles avastad, et su kallis brändijalanõu on ära näritud või hoopis prügikast maha kukutatud. Loomaderiigi populaarsusvõistlusest üldsegi mitte huvi tundev Neitsi annab valitsemise suurima heameelega üle domineerivale alfale. Neitsist lemmikud on väga peened puhtuse osas, seega pead olema alati veedunud, et tema joogikauss oleks sädelevalt puhas.

 

Kaalud

Kaalude tähtkujust lemmikud armastavad kaameraid ja poseerimist. Need loomad teavad, et nad on sündinud siia ilma särama. See on täiesti normaalne, kui Kaalust lemmikuga jalutama minnes peatavad teid uudisimulikud kõndijad, et teda paitada. Sotsiaalsus, armsus ja laiskus on parimad omadussõnad kirjeldamaks kaalu tähtkujust lemmikut. Ainus probleem võib nende ärahellitatud sõbrakestega olla see, et nad ei pruugi mõista sõna «ei». Samuti vihkavad nad konflikte, seega tasuks nendest eemale hoida.

 

Skorpion

Skorpionitest nutikamat looma annab otsida. Need kavalad olendid näivad suurepäraselt mõistvat inimkeelt. Samuti on nad head manipulaatorid. Peale äsjast söögikorda oskavad nad imehästi käituda nii, et sa lihtsalt ei suuda vastu panna ja lemmik saabki jälle topeltkoguse toitu. Ja jalutuskäigul algse viie kilomeetri asemel võite te lõpetada hoopis kümne kilomeetriga. Nad on väga armukadedad ja võivad kergelt solvuda. Skorpioni tähtkuju lemmikust saab koolitada suurepärase valvekoera. Samuti reageerivad need lemmikud muusikale, seega võtke välja kitarr ja kuulake, kuidas neljajalgne koos teiega laulab.

 

Ambur

Amburist lemmikul on raske kellelegi mitte meeldida. Ta on vallatu ja üle kõige meeldib talle seigelda. Ole valmis välja uurima nimekiriloomasõbralikest hotellidest, sest see tegelane tuleb sinuga igale poole kaasa. Amburist lemmikud on avameelsed, sõbralikud ja saavad suurepäraselt läbi kõikide teiste lemmikloomadega. Neljajalgsel Amburil on täiesti iseseisev ja omaette mõttemaailm, seega nõuab nende treenimine keskmisest rohkem aega, maiustusi ja pühendumist.

 

Kaljukits

Kaljukitsest uhke lemmik ei pea alati olema tõukoer, kuid täpselt sedamoodi nad käituvad. Nad on hästi kombekad ja siin maailmas ülekõige kiitust. Kaljukitsest lemmiku võid südamerahus lasta rihma otsast lahti ning võid kindel olla, et ta ei põgene su juurest. Ta on ka ideaalne kaaslane pikkadest jooksutiirudeks ja aktiivseks eluviisiks. Kaljukitsed on lojaalsed, kaitsvad, perekesksed ja armsad, kui mitte üleliia hellad.

 

Veevalaja

Veevalajast neljajalgsed on suured seltskonnahinged. Nad saavad läbi absoluutsel kõigiga ja püüavad igast tegelasest endale mängukaaslast luua. Iseasi, kas see ka õnnestub. Kui su Veevalajast lemmik siiski midagi sellist teha ei ürita, siis pole probleemi. Sel juhul ignoreerib ta teisi nelja- või kahejalgseid täielikult. Mitte meelega, aga ju siis on ta parasjagu liiga hõivatud liblikate tagaajamise, augukaevamise või kuhugi ronimisega. Veevalajast lemmikud on väga hästi treenitavad. Samuti saab neist koolitada hea teraapiakoera, juhtkoera või karjajuhi.

 

Kalad

Kalade tähtkujust lemmikud on unistavad ja täielikult kodused. Nad ei nõua üleliia hoolt ja saavad kõigega ise hakkama. Nad ei pruugi tahta olla kogu aeg sinu süles, kuid lähedust need loomad vajavad. Kui su lemmik on Kalade tähtkujust, oled sa ilmselt näinud kui armsad kutsikasilmad tal on. See omadus on neile kõigile juba kaasasündinud. Kalad on väga intuitiivsed ja targad. Vahel võid sa koguni tunda, nagu lemmik loeks su mõtteid. Ja tihtilugu nii see ka on.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles