Kas loomadel on tõepoolest tähtkujud?

Raili Stina Reidla
, suvereporter
Copy
Inimese ja looma läbisaamise määrab suuresti ära tähtkujude sobivus.
Inimese ja looma läbisaamise määrab suuresti ära tähtkujude sobivus. Foto: Shutterstock

Kui sa oled kunagi kokku puutunud astroloogiaga, siis sa ilmselt tead, kui sõltuvust tekitav see maailm on. Võib-olla oled end isegi leidnud otsimast oma sõprade, tuttavate ja lähedaste sodiaagimärke ja ehk oled isegi leidnud ühiseid jooni inimese ja tema tähtkuju kirjelduse vahel. Aga see valdkond ei kehti sugugi mitte ainult inimeste puhul - ka su lemmiku sünniaeg määrab ära kogu tema olemuse.

«Astroloogia pole mõeldud ainult inimestele,» selgitas astroloog Lisa Stardust.

«Astroloogid on võimelised koostama kõikide loomade sünnikaarti. See on väga hea viis lemmikloomade vajaduste ja emotsioonide mõistmiseks. Nad ei saa ise rääkida ja seetõttu räägib astroloogia nende eest.»

Astroloog Linda Furiate nõustub eelnevaga ja lisab veel, et koertel on tõepoolest tähtkuju. «Tegelikkuses on kõikidel loomadel sodiaagimärk ehk teisisõnu oma sünnikaart.»

Tihti tekib inimestel küsimus, kas tähemärgid loomariigis on võrreldavad inimeste omadega. 

«Päikesemärgid on igal elusolendil täpselt samasugused - sa võid oma koera puhul rakendada täpselt samu isikuomadusi nagu inimesel,» rääkis Stardust.

«Kui sa tunned, et sa ei sobi mõne tähemärgiga, siis täpselt sama käib ka koerte kohta. Kui su lemmiku tähemärk sobib sinu omaga, tunned sa oma lemmikuga sügavat sidet ja lõputut armastust,» tõdeb Furiate.

«Inimesed, kes on adopteerinud looma või mingil muul põhjusel ei tea oma lemmiku sünnipäeva, siis ka teie jaoks on lahendus - kontrollige tema andmeid varjupaigast, kust te oma looma võtsite. Seal pannakse tavaliselt kirja kõik info ja hinnatakse ka nende vanust. Ja see võib olla suureks abiks oma lemmiku tähtkuju leidmisel. Ligikaudse sünnikuupäeva määramisel saab kasuks tulla ka veterinaararsti külastus. Ja kui kõik muu ebaõnnestub, siis saab sünnikaarti koostada ka kuupäevast, mil lemmik tuli sinu ellu!»

Astroloog Matthew Currie selgitas, et kuigi koera enda juurde võtmise päev ei pruugi olla tema sünnipäev, on see siiski tema uue elu esimene päev ja selle väärtus on väga märkimisväärne.

«Sünnikaart luuakse täpselt sündmuse toimumise ajal. Aga see võib olla inimese või looma sünd, uue töökoha algus, uue suhte algus ja mida kõike veel. Just sel ajahetkel omandab elusolend või sündmus endasse universumi energia. Päev ja kellaaeg, mil sa esimest korda kohtusid oma lemmikuga, on väga hea info sünnikaardi koostamiseks. See annab infot lisaks looma iseloomuomadustele ka omaniku ja neljajalgse omavaheliste suhete kohta.»

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles