PILDID ⟩ Tallinna-Narva maanteel ekselnud koer sai politseiautos varjupaika sõita

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Maanteel ekselnud koer koos politseinikega teel varjupaika.
Maanteel ekselnud koer koos politseinikega teel varjupaika. Foto: Jõhvi politseijaoskond / Facebook

Nädala alguses sattus üks kodust plehku pannud koer ekslema keset Tallinna-Narva maanteed. Jõhvi politseinikud Rasmus ja Keijo leidsid aga seiklushimulise sõbraliku koera üles, võtsid ta politseiautole ja viisid Kohtla-Järve varjupaika.

Koeraga tegelenud Jõhvi patrullpolitseiniku Rasmus Sarapi sõnul oli koer ütlemata sõbralik, mistõttu ei olnud politseinikel üldsegi raske teda politseiautole saada. «Näis pigem, et koer lausa tahtis vormikandjatega kaasa minna ja kuna ta oli hästi rahulik ja sõbralik, siis näis, et ka sõit meeldis,» kommenteeris Sarap.

Kuna koer oli päris suur, oli teda politseiauto istmele saada paras katsumus. Kui loom end aga istmele sisse seadis, läks kõik edasi juba nagu lepase reega.

Koer oli väga sõbralik.
Koer oli väga sõbralik. Foto: Jõhvi politseijaoskond / Facebook

Koera omaniku sõnul oli lemmik aiast plehku pannud. Kui peremees selle avastas, helistas ta kohe loomade varjupaika. Selleks ajaks oli koer teda seal juba rõõmsalt ootamas ning perenaine sai lemmikule järele minna.

Koera seltskondlikkust ja mänguhimulisust kiitsid ka varjupaiga töötajad.

«Meil oli hea meel, et saime loomakest aidata, perenaisel oli hea meel, et koera tagasi sai ja tundus, et kõige rõõmsam oli koer ise, kes sai endale seiklusi täis päeva nii, et kõik ka õnnelikult lõppes,» sõnas Sarap lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles