Saaremaal hukkusid tulekahjus kõik pere lemmikloomad (1)

lemmik.postimees.ee
Copy
Põleng Mätasseljal
Põleng Mätasseljal Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Saaremaal toimus traagiline tulekahju, kus hukkusid kõik perekonna lemmikloomad – kaks koera, kass ja hamstrid, perekond kaotas ka kogu oma maise vara.

5. mai hommikul veidi enne kella üheksat sai häirekeskus teate tulekahju kohta Saaremaal Mätasselja külas. Teataja sõnul oli renoveerimisjärgus maja leekides ning inimesi sees ei olnud. Paraku olid kodus lemmikloomad – kaks koera, kass ja hamstrid, kes tulekahjus hukkusid.

Päästjate saabumise ajaks oli hoone katus juba hävinenud. Põlengule saadi piir kell 9.24 ning seejärel avati hoone konstruktsioone tulepesade otsimiseks. Lõplikult likvideeriti tulekahju enne keskpäeva.

Tulekahju tekkepõhjused selgitatavad välja menetlusinspektorid.

Saarte Hääl kirjutas täna, et kuigi maja ei olnud veel päris valmis, puudu oli välisvooder jms, elas pere koos kahe lapsega seal juba sees, ning paraku ei olnud maja kindlustatud. Koos lemmikloomade ja koduga kaotas perekond ka majas olnud kogu maise vara, riided, tehnika jms.

Perekonna tööandja Kristi Väli on enda peale võtnud perele abi organiseerimise. Väli sõnul on perekond šokis ning otsis uudise kirjutamise ajal varemetest oma hukkunud koduloomi, et nad väärikalt maha matta.

Kuna Väli sõnul pole tegu inimestega, kes tahaks teistelt abi küsida, on ta võtnud nende aitamise enda peale. «Me proovime neid aidata nii palju kui vähegi saame, omakeskis oleme juba raha korjanud, pakkunud ka töökorterit, kus mõni tuba vaba. Laenud vajavad ju maksmist, olenemata olukorrast. Me ei suuda ette kujutada seda olukorda, kui kõik – alates šampoonipudelist kuni jope ja jalatsiteni – on tulle jäänud,» ütles ta Saarte Häälele.

Perekonnale saab pakkuda rahalist abi, riideid ja muid vajalikke tarvikuid (täpsemaid kontaktandmeid vaata siit).

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles