Laagna tee avariis imekombel ellu jäänud koer hukkus traagilises õnnetuses

lemmik.postimees.ee
Copy
Vigastatud Arina.
Vigastatud Arina. Foto: Heiki Valneri blogi

Eelmisel suvel imekombel Laagna tee liiklusõnnetuses ellu jäänud koer Arinat tabas kodumaja liftis järgmine traagiline õnnetus, mille tagajärjel koer hukkus.

Loomapäästegrupi asutaja ja loomapäästja Heiki Valner kirjeldas, et õnnetus leidis aset kodumaja liftis: vanaema oli koeraga jalutama minemas ja astus lifti, kuid õnnetul kombel libises rihm käest ning jäi lifti uste vahele kinni. 

«Edasine meenutab juba õudusfilmi: lifti lakke tõstetud koer meeleheitlikult kiljumas, rapsimas ja lämbumas, sest rihm ei läinud puruks ja peatas lifti. Vanaema seda õudust pealt nägemas,» kirjeldas Valner sotsiaalmeediapostituses juhtunut, millest sai teada peretütre kaudu.

Kohale tulid ka päästjad, kuid looma elu päästmiseks oli juba liiga hilja. «Päästjad tulid lõpuks appi ja said hädasolijad liftist kätte. Loomaarst pidi tunnistama oma jõuetust, sest koera elustamine tulemust ei andnud - koer poodi sisuliselt oma kodus ja pere silme all üles ning keegi ei suutnud seda takistada.»

"Head teed Arinake!" Elu on nagu sebra - triibuline. Nüüd näikse aga valge triip lõppema ning must koos halbade...

Posted by Heiki Valner on Neljapäev, 6. mai 2021

Loomapäästegrupp peab Valneri sõnul tasuma veel Arina ravi ja rohtudega seotud viimased arved. Ta loodab, et juhtunu täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks algatatakse ka uurimine, kuid perekonnal on siiski väga raske. «Laagna tee kohtuprotsess võtab viimase jõu ja nüüd kadus suurima ime läbi taastunud ja palju-palju toetust pakkunud truu koerake ka tobeda traagilise juhuse tõttu kõrvalt.»

Arina sai raskelt viga möödunud aasta juunis Lasnamäel Laagna teel liiklusõnnetuses, milles hukkus kaks ja sai viga mitu inimest. Kuigi esialgu tundus asi väga halb ja koerale erilist elulootust ei antud, tehti murtud selgrooga Arinale keerukas operatsioon. Paranemise käigus oli tal küll komplikatsioone, kuid koer tervenes jõudsalt tänu peremehe pühendunud hoolitsusele ja füsioteraapiale.

Loe pikemalt siit: PILDID 〉 Laagna tee avariis raskelt viga saanud koer Arina käis kliinikus oma elupäästjatel külas

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles