Rakveres elav koer on jõudnud üsnagi väärikasse ikka

lemmik.postimees.ee
Copy
Kaisu sai 22. aprillil 19-aastaseks. Peremees Heiko Ojavee selgitas, et sünnipäeva on kerge meeles pidada - Lenini järgi.
Kaisu sai 22. aprillil 19-aastaseks. Peremees Heiko Ojavee selgitas, et sünnipäeva on kerge meeles pidada - Lenini järgi. Foto: Ain Liiva / Virumaa Teataja

Rakveres elav vahva krants Kaisu on jõudnud koerte mõistes üsna väärikasse ikka – hiljuti tähistas ta oma 19. sünnipäeva, vahendas Virumaa Teataja.

22. aprillil 19-aastaseks saanud Kaisu on krants, kusjuures seda sõna tuleb hääldada prantsuspäraselt a-d venitades, ütleb peremees Heiko. Kuigi Kaisu on oma kõrgest east hoolimata veel tegus, siis toidu osas tuleb teda eriliselt kohelda – nii toidab peremees oma lemmikut vaid kassitoiduga.

Traditsioonilise küsimuse peale, kuidas Kaisu on nii vanaks elanud, rääkis Heiko Virumaa Teatajale loo, mis on seotud vaktsineerimisega. Nimelt mindi kunagi Kaisuga loomaarsti juurde vaktsineerima. Tohter olla vaadanud ja öelnud, et koer on nii väike ja ei hakka teda torkima. Sest ajast peale Kaisu tohtrite abi vajanud polegi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles