PÄEVAKÄPP ⟩ Vahvat Ööbikut tabas tavapärane musta kassi saatus

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Ööbik.
Ööbik. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kass Ööbik on uue kodu otsingutel juba poolteist aastat. Selle põhjus võib olla, et inimesed musta värvi kasse võtta ei julge.

Poolteist aastat tagasi sai Kasside Turvakodu teate 9-pealisest kassikolooniast. Kiisud elasid ühes lagunevas majas väga kehvades tingimustes ning vajasid väga abi. Uut aastat alustasid kiisukesed juba turvakodus ning õige pea läksid nii mõnedki neist koju. Liiga pikaks ajaks on oma päriskodu jäänud ootama aga õnnetu Ööbik, kellele turvakodu ennustas paimaia iseloomu tõttu kiiret kojuminekut.

Juba esimestel päevadel saadi selgeks, et väike Ööbik on üks eriline väike tegelane. Kui ta saaks, siis veedaks ta kõik minutid pallikesi taga ajades ja paitusi noolides, kuid kahjuks millalgi peab ju tukkuma ja sööma ka. Ööbik töötaks hea meelega iselaadivate akude peal, et koguaeg inimesega seltsida, olgu see siis koos mängides, lähedust või süüa noolides.

Viimastel nädalatel on Ööbik muutunud aga väga nukraks. Enamasti tukub Ööbik kas radika peal või kapi otsas pesas - kaua sa ikka jaksad oodata? Oled ju omalt poolt andnud kõik ja rohkemgi veel, et silma jääda, kuid ei miskit... «Kas Ööbik on üks neist kassidest, kelle koduleidmist mõjutab tema tume kasukas? Teame ju hästi, kuidas eeskätt eelistatakse mitmevärvilisi ja koheva kasukaga kasse, kuid Ööbik on ju lihtsalt must kass,» arutleb turvakodu vabatahtlik.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis võta ühendust info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles