PÄEVAKÄPP ⟩ Pisike Zen vajab hingerahuni jõudmiseks vaid ühte asja

lemmik.postimees.ee
Copy
Zen.
Zen. Foto: Pesaleidja/Facebook

3-aastane kiisutüdruk Zen on praegu veel oma nimega veidi vastuolus, olles hoopis üpris südikas ja praegu veel inimkartlik, kuid siiski tubli.

13. märtsil Narvast Pesaleidja Tallinna kassituppa jõudnud Zen puges esimese asjana kapinurka peitu ning vabatahtlikud pidid talle veidi harjumisaega andma, enne kui talle teisi kasse tutvustada said.

Zen on ilmselt pikka aega tänavakass olnud, seega inimese usaldamisega läheb tal veel aega, kuid kuna Pesaleidjas on olnud palju kasse, kes alustavad pelglikena ja ootamatult lõpuks ise pai küsima tulevad, siis usuvad turvakodu vabatahtlikud, et ka Zenist saab üks super-zen kassitüdruk.

Imeilus must-valgete käppade ja maniskiga kaunitar on üsnagi väikest kasvu ning suure tõenäosusega väga palju suuremaks ei kasva. Seega, kui oled alati mõelnud ühe pisikest kasvu kassi adopteerimisele, siis miks mitte Zen.

Zen on täiesti valmis oma koju minema - ta on steriliseeritud, saanud kiibi, vaktsiini ning parasiiditõrje. Ainus, mida ta oma uuelt kodult ootab, on tiba kannatlikkust ning palju armastust. Tõenäosus, et ta ei roni sulle esimesel õhtul kodus sülle, on suur, aga kui see ei ole sinu jaoks takistus, siis anna endast märku loomasoovija küsimustiku kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles