PÄEVAKÄPP ⟩ Tagasihoidlik Vurle on oma pesakonna nukraim kass

lemmik.postimees.ee
Copy
Vurle
Vurle Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Vurle on pärit Sillamäe kasside pesakonnast, mille liikmeid Germanit ja Hermanit oleme «Päevakäpa» rubriigis varem tutvustanud.

2020. aasta kevadsuvel jõudis turvakodu hoole alla imevahva kassiperekond. Kui enamasti koosneb kassipere tillukestest kassitittedest ja nende emast, siis seekordsed tulijad olid juba suured kassid, kes olid tänaval üheskoos elanud. Oli juba peale vaadates selge, et see kamp on üks perekond, sest German, Herman ja Vurle on äravahetamiseni sarnased!

Vurle saabus koos vennakestega turvakodu hoole alla Sillamäelt. Kiiresti sai selgeks, et vennad German ja Herman ei püsi pudeliski paigal, kuid Vurle on väärikam noormees. «Ah, mina ei viitsi nendega ringi joosta. Ma parem pikutan siin, vaatan aknast välja ja unistan. Ei tea, mismoodi see elu seal päriskodus küll välja näeb?» mõtiskleb nukker Vurle alatasa.

Just Vurle on selle seltskonna kõige nukram kass, kes väga päris oma kodukest soovib. Ta ei jaksa enam oodata ning kuigi teiste kasside kaisus on mõnus tududa ja oma nukrust leevendada, siis teeb teda veel kurvemaks see, et sõbrad kõik üksteise järel päriskodudesse lähevad.

Vurle saab kenasti läbi teiste kassidega, kuid on veel uje ning paitustega alles harjub. Kodupakkumisi ootab ta aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles