Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

GALERII ⟩ Õõvastav avastus: mees leidis Keila jõest julmalt uputatud taksikoera

lemmik.postimees.ee
Copy

Loomapäästegrupp palub abi julmalt uputatud taksikoera omaniku tuvastamisel.

Möödunud nädala lõpus Keila jõel kanuuga sõitnud ja möödaminnes vee pinnalt penoplasti ning plastikut kokku korjanud Pärtel Keskküla avastas prahi seest õõvastava leiu – uppunud taksikoera, kelle kaelarihma külge oli seotud kivi. Kivi eesmärk oli tõenäoliselt koer tahtlikult uputada. Keskküla tõi korjuse veest välja ning mattis maha.

Loomapäästja Heiki Valner kajastas juhtunut oma blogis ning tunnustas Keskkülat. Valner on juba ka tuvastanud koera esimese omaniku, kes kutsika kunagi uude peresse loovutas, kuid paraku ei ole tal uue omaniku andmeid. «Ütlesin kõikidele, kellele kutsikad loovutasin, et võtan nad alati tagasi, kui probleeme tuleb!» vahendas Valner kasvataja reaktsiooni kurvale uudisele.

Uputatud taksikoer kandis nime Kohuke ja seni pole teada, kes ja mis asjaoludel on tema surma taga. «Ma ei tea ega tahagi teada, mis olid omaniku põhjused – oli koer äkki haige või vana? Ei olnud raha? Naine jättis maha? ... Nii ei tehta! Seda enam veel kohas, kus kohalik rahvas suplemas käib!» kirjutas Valner.

Kõikidel, kellel on infot koera omaniku kohta, palutakse võtta ühendust MTÜ Loomapäästegrupiga telefonil 1414 või e-kirja teel help@animalrescue.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles