PÄEVAKÄPP ⟩ Sillamäelt pärit Germani ümbritseb salapärane taust

lemmik.postimees.ee
Copy
Germann
Germann Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

2020. aasta kevadsuvel päästis kasside turvakodu Sillamäe kassikoloonia ning ühes sellega saabus nende hoole alla niinimetatud perekond Hurmur. Selle vahva perekonna üks liige on pikkade jalgadega modellilik German.

Pole teada, kas German on siia toodud Kreekast või ongi meil Sillamäel oma isiklik kõrbekasside koloonia, kuid just peent lõunakassi German meenutab. Ilmselgelt on tal väga modellilikud geenid ning tema saledaid kehajooni kadestavad kõik turvakodu volüümikamad isendid. On olnud kuulda, kuidas teised turvakodu asukad Gabriella ja Sidrun on kööginurgas tasakesi podisenud oma kehakumeruste üle ja kadedatel pilkudel Germani poole vaadanud.

Germanist on saanud koos oma venna Hermaniga kiiresti turvakodu juhtiv jõud, kes igat tagaajamismängu ja pallikeste veeretamist alustab. Aga kui kaua sa jõuad mängida ja tegevust otsida? Isegi German hakkab juba väsima ja igatseb nii väga päris oma kodukest. German saab hästi läbi teiste kassidega ning talle meeldiks kui kodus mõni teine loomake teda ees ootaks.

Kui sooviksid Germanile kodu pakkuda, võta ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles