VIDEO Turvakodu kass Herman leidis vahva hobi, mille tagamaad on aga kurvad (1)

lemmik.postimees.ee
Copy
Herman.
Herman. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

MTÜ-s Kasside Turvakodu pesitseval Hermanil on turvakodus igav, sest ta ei jõua enam oma päriskodu oodata. Nii sisustab ta oma aega rullirattas trenni tehes.

«Muudkui oota ja oota, vaata ja vaata seda seierit seinal tiksumas, aga mitte midagi ei muutu. Mis siis veel peale hakata?» mõtiskleb Herman. Ega palju muud enam teha ole, jääb vaid kõikide kasside viimane meeleheitlik samm enne päriskoju minekut - tuleb ise koju joosta!

Nii ongi võtnud Herman nõuks rallirattal nii kiiresti kihutada, et see lendaks seinalt maha ja veereks põmmdi tema päriskoju. Vaata videost, kui kiired tuurid Herman sisse võtab!

Turvakodu on muidugi veidi mures kasside turvaliste turvakoduseinte pärast, sest kui Herman koos rallirattaga kodu poole kihutab, siis ilmselt koos tükiga seinast.

Herman on noor paariaastane kassipoiss, kes saab väga hästi läbi teiste kassidega. Praegu on ta veel veidi uje ja paitusi pelgab, kuid ta tunneb inimeste vastu väga suurt huvi. Igapäev võime neid rohelisi uudishimulikke silmi enda kõrvalt ja peakohalt kohata. Tasub vaid pilk tõsta, kui see Hermani omaga ristub.

Lemmikloomauudistega kursis olemiseks hoia silm peal Postimehe portaalil LEMMIK aadressil lemmik.postimees.ee.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles