USKUMATU LUGU ⟩ Ida-Virumaal jäi koer viieks nädalaks auku lõksu

lemmik.postimees.ee
Copy
Ljubov Lapteva ja Bagira on ääretult tänulikud naistele, kes haukumist kuuldes asja uurima läksid, ning muidugi päästjatele, kes koera maa peale aitasid.
Ljubov Lapteva ja Bagira on ääretult tänulikud naistele, kes haukumist kuuldes asja uurima läksid, ning muidugi päästjatele, kes koera maa peale aitasid. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Ida-Virumaal leidis aset uskumatu pääsemise lugu, kus perenaisega jalutama läinud koer kukkus sügavasse auku ja jäi sinna koguni viieks nädalaks lõksu, kuid pääses tänu juhuslikele möödakäijatele koju tagasi, vahendas Põhjarannik.

Möödunud aasta septembri keskel oli Ida-Virumaal Kohtla-Nõmmel elav Ljubov Lapteva oma kolme koeraga tavapärasel jalutusringil Kohtla jaama teeotsast Vitsiku küla suunas, endise Vanaküla karjääri poole, kui üks tema koertest, 12-aastane Bagira, tal ootamatult silmist kadus. Naine asus koera otsima, kuid loom oli kadunud kui tina tuhka.

Bagira oli kadunud viis nädalat ning pererahvas oli juba lootuse kaotanud, kartes kõige hullemat − et koer on metsloomade saagiks langenud. Siis aga ilmus koer ootamatult taas välja – tänu kahele naisele, kes olid läinud jalutama samasse kanti, kus Bagira kaduma läks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles