PÄEVAKÄPP ⟩ Kilpkonnavärvi kass Nelel on salajane hobi

lemmik.postimees.ee
Copy
Nele.
Nele. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kilpkonnavärvi kass Nelel on salajane hobi: talle meeldib inimesi jälgida. Kahjuks seda päris oma inimest, kes hakkaks talle peremeheks, ei ole ta veel leidnud.

Nele on pärit 9-pealisest kassikolooniast, kes elas ühes lagunevas majas väga kehvades tingimustes ja kellest turvakodu sai teate 2019. aasta jõulude eel.

Nele on turvakodule näidanud, kui lustlik ja uudishimulik võib üks väikene kassipreili olla. Kuigi Nele inimest veel veidi pelgab, on kaugelt näha, et huvi inimese vastu on tal suur. Oi, kuidas Nele piiluks inimest päeval ja ööl! Tema ei mõista üldse, miks need inimesed küll kahel käpal kõnnivad ning niimoodi imelikult muudkui mäuguvad. Ja vähe sellest, inimesed käivad ka konservi kaussi panemas ning teevad pai! «Täitsa imelikud...» tabab Nele end mõtlemast.

Nele tahaks juba väga päris oma koju minna ning välja selgitada, miks küll need inimloomad seesugused on ja kas inimestel veel üllatusi talle varuks on!

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Kilpkonnavärviks või kilpkonnaluuvärviks nimetatakse kassi karvkatte värvust, mis on saanud oma nime sarnasuse tõttu kilpkonnakilbi materjaliga ja milles põhivärvuse tumedad karvad ning punased karvad koos moodustavad kirjalise pinna üksikute valgete laikudega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles