PÄEVAKÄPP ⟩ Hermanil võib peagi turvakodus nukker tähtpäev saabuda

lemmik.postimees.ee
Copy
Herman.
Herman. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Mõne kassi jaoks võtab omaniku leidmine oodatust kõvasti kauem aega. Hermani koduotsimise kuulutust on Lemmik juba korduvalt jaganud, kui siiani pole ta kahjuks veel oma kodu leidnud ja peagi täitub tal turvakodus aasta.

Herman on päästetud ühest Sillamäe kasside kolooniast. Endise tänavakassina on Herman esialgu veel inimeste suhtes umbusklik, kuid tema kohta kehtib väga hästi eestlaslik ütlus «vaga vesi, sügav põhi». Nimelt on Herman väga uudishimulik ja mänguhimuline, mistõttu tunneb ta inimesega seltsimise vastu väga suurt huvi. Turvakodu on kindel, et mõne mängutuuri pärast libiseb Herman sujuvalt paikäe alla ning saab oma elu esimesed paitused. Ta teeb ju iga päev väikseid samme inimestega sõbraks saamisel!

Teiste kassidega on Herman väga sõbralik – nendega saab mängida, nende kaisus magada ning muidugi üheskoos saab ka igasugu seiklusi ette võtta! Herman õppis kiiresti ära ka jooksuratta kasutamise ja teeb igapäevaselt trenni! On alles vinge kass, kas pole?!

Õige pea täitub Hermanil aasta turvakodus, mis on ühe noore kassi suhtes väga ebaõiglane. Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis võta ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles