PÄEVAKÄPP ⟩ Narvast pärit Oksana on endiselt õnneliku elu ootel

lemmik.postimees.ee
Copy
Oksana.
Oksana. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kassipiiga Oksana saabus MTÜ Kasside Tuvakodu hoole alla Narva tänavalt, kus ta koos oma beebidega leiti, kuid tema lool ei ole veel õnnelikku lõppu.

Elu tänaval ei ole Oksanat hellitanud ning nii on kassike inimeste suhtes umbusklik. On teda ju kividega loobitud, harjavartega eemale aetud ning lumepallidega visatud. Mitte kuskil pole Oksana olnud oodatud…

Tuvakodu teab väita, et kui leiduks Oksanale päris oma inimene, siis õpiks kiisutirts õigepea tundma armastust. Läheks mööda lühike aeg, kui Oksana vajuks paituste lõksu ning saaksime päriskodust uudiseid, kuidas Oksana on justkui ringi vahetatud – armastab paitusi, lähedust ja tahab muudkui järel käia, sest just sellisteks enamasti kartlikud kiisud saavadki. Nad võtavad endale selle ühe ja õige inimese, keda armastavad täielikult ning ei lase kunagi käest.

Nii nagu laulis nublu, et «tahan uskuda, et selle filmi lõpp on õnnelik» laulus «Für Oksana», nii tahab turvakodugi uskuda, et Oksana lugu leiab ilusa jätku. Oksana loodab leida rahuliku kodu, kus oleks ees mõni sõbralik kiisu, kes näitaks, milline on ühe tõelise kuningakassi kodune elu!

Oksana ootab kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles