PILTUUDIS ⟩ Telenäo Heidi Hanso pime hobune eksles suure liiklusega maanteel (1)

Maarja-Liis Orgmets
Copy
Hobune sattus sõiduteele.
Hobune sattus sõiduteele. Foto: Heidi Hanso / Facebook

Saaremaal Kuressaare-Kuivastu maanteel liiklejad oldi eile õhtul tunnistajaks tavatule vaatepildile, kui keset pimedat teed konutas üksik hobune.

Telenägu ja talupidaja Heidi Hanso kirjeldab Facebooki postituses eile õhtul aset leidnud sündmust, kuidas tema pime hobune Moska tallist põgenes ja keset maanteed sattus.

Hanso sai juhtunust teada politseinikult, kes uuris, kas mõni tema hobustest on ehk plehku pannud. «Olin just ise kiirkõnniringil ja kõndisin siis super-kiirusel koju, et avastada, et minu hingeloom, parim sõber, kolmekümnendates Moska ongi aiast kadunud. Reeglina nad lähevad mitmekesi, aga seekord olid teised aias.»

Õnneks leiti hobune valgustatud alalt, kus ta autojuhtidele natukenegi nähtav oli. «Ta tuli ja pani oma pea vastu mu auto kapotti, kui ma auto tee äärde seisma jätsin. Kõrvad kikkis, niivõrd abipaluv pilk silmis. Silmis, mis enam hästi või pimedas üldse mitte, ei näe,» kirjeldas Hanso taaskohtumist armastatud loomaga.

Hanso tänas inimesi, kes segaduses looma märkasid, politseid teavitasid ja kohalikesse gruppidesse postitasid. «Te päästsite hobuse ja võib-olla mõne inimese elu ka.»

Selle foto tegi eile õhtul keegi heatahtlik inimene Kuressaare-Kuivastu maanteel. Samal ajal sain kõne politseilt, et...

Posted by Heidi Hanso on Neljapäev, 21. jaanuar 2021
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles