KASSIOTSINGUD ⟩ Raoul Kurvitz: arvan, et leidsin tema käpajäljed

lemmik.postimees.ee
Copy
Raoul Kurvitza kollasetriibuline kass nimega Mia Miouque läks 10. jaanuaril kaduma.
Raoul Kurvitza kollasetriibuline kass nimega Mia Miouque läks 10. jaanuaril kaduma. Foto: Kuvatõmmis Facebookist /Raoul Kurvitz

Kunstnik Raoul Kurvitz on oma kadunud kassi otsinud juba kümme päeva. Nüüd andis ta teada, et on arvatavasti leidnud paiga, kus kass end peidab.

Raoul Kurvitza kass Mia Miouque ehk koduselt Miia Miuk läks kaduma 10. jaanuari õhtul Polümeri kultuuritehasest, Madara 22.

Eile postitas kunstnik Facebookis, et on kaasaelajate poolt antud vihjete tulemusena kindlaks teinud prognoositavana asupaiga kodust 200 meetri kaugusel. «Hiiglasuur, aga inimestele pea täiesti ligipääsmatu koht, mis aiavärava vahelt piiludes paistab kui KASSI-PARADIIS, ja kust, nagu ma usun ning muidugi ka kardan, minu Miiakene niipeagi lahkuda ei taha,» kirjutab ta, viidates sellele, et kass võib seal rahulikult hiiri püüda ja üksindust nautida.

Just seal nägi Kurvitz lumel värkseid käpajälgi. «Hämmastaval kombel minu Miiakese tunnuslikult graatsilise jooksu-kõnnaku, käpajälje suuruse ning ka sammupikkusega kattuvad.»

Seal samas käis Kurvitz ka kassi hüüdmas ja pani talle toitu. Toit oli ära söödud, kui ta hiljem vaatama läks, ja andis omakorda lootust, et nähtud käpajäljed võivad kuuluda Miia Miukile. «Samas oli värava taguses läheduses hulgaliselt kellegi kiisukese Eriti Mõnuga omapäid lumel hullamise jälgi, ja mh eriti spetsiifilisi, lehvikukujuliselt sooritatud käpakaapimisi - protseduur, millise minu Miiakene alati peale söömist kohapeal läbi teeb, et oma käpakesed toiduollusest puhastada,» kirjutab Kurvitz.

Kass pole kahjuks end veel kätte andnud ja Kurvitz otsib võimalusi, kuidas teda kinni püüda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles