AITA LEIDA ⟩ Kunstnik Raoul Kurvitz kingib maali inimesele, kes aitab tema kassi üles leida

Elu24
Copy
Raoul Kurvitza kollasetriibuline kass nimega Mia Miouque läks 10. jaanuaril kaduma.
Raoul Kurvitza kollasetriibuline kass nimega Mia Miouque läks 10. jaanuaril kaduma. Foto: Kuvatõmmis Facebookist /Raoul Kurvitz

Kunstnik Raoul Kurvitz kurvastab, sest juba nädal aega on kadunud tema imearmas kollane kassikene. Pooleteise aastane kass nimega Mia Miouque ehk suupäraselt Miia Miuk, läks kaduma 10. jaanuaril kella 21 ja 22 ajal. 

Raoul Kurvitz on ka sotsiaalmeedias jaganud mitut kadunud kassi otsimiskuulutust, kuid seni edutult. Kurvitz ise arvab, et ilmselt lipsas kollase-punakastriibulise kasukaga ja hele-sõstrakarva silmadega pooleteiseaastane Miia Miuk Polymeris aadressil Ülase 15/Madara 22 märkamatult ukse vahelt välja.

Elu24 võttis ka Raoul Kurvitsaga ühendust ja kunstnik kinnitas, et ei ole seni oma lemmikut leidnud. 

«Iga vihje või minu kassikese märkamine, nähtavalt või kuuldavalt, on hinnaline, eriti ja täiesti kindlasti palun reageeriga neil, kes ka parima äranägemise ajel on minu Miiakese endile praeguseks ulualla võtnud, või vähemalt teab kasvõi midagi tema asukohast. Leidjale luban tasuks ühe oma maali,» rääkis Kurvitz Elu24-le. 

«Kes on näinud või kuulnud, Andke palun teada. Eelkõige Polymeri rahvas,» kirjutas Kurvitz 11. jaanuaril Facebooki postituse. 

Suur mure on. Minu nunnukene, imearmas kollane kassikene, läks eile õhtul (10. jaan, kl 21-22) jäljetult kaduma -...

Posted by Raoul Kurvitz on Esmaspäev, 11. jaanuar 2021

Viis päeva tagasi postitas Kurvitz sotsiaalmeediasse järgmise kassiotsinguga seotud teate. Seal on ka erinevaid pilte vahvast kassist. 

«Kolmas päev kassikese kadumisest. Käivitasin nüüd täiemahulise otsingu: järelepärimised varjupaikadest ja fb Kadunud Lemmikloomade grupist, piltidega posterid linna peal; meie oma maja rahvas valvel niikuinii. Postitan siinkohal nüüd mõned pildid, samuti otsingu teksti. Kiisukest on nähtud meie Polymeri kultuuritehase naaberkvartalis, ja seetõttu palun eestkätt Lilleküla rahval abiks olla, või oma sealtkandi tuttavaid informeerida,» kirjutas Kurvitz.

Kolmas päev kassikese kadumisest. Käivitasin nüüd täiemahulise otsingu: järelepärimised varjupaikadest ja fb Kadunud...

Posted by Raoul Kurvitz on Kolmapäev, 13. jaanuar 2021

Pühapäeva õhtul tegi Kurvitz sotsiaalmeediasse veel ühe postituse, sest kass ei olnud ikka veel kuskilt välja ilmunud.  

«Nädal on möödas, ja nüüd ma kardan küll, et minu kassikene on hukka saanud. Vahepeal olid ju nii külmad ja jäiselt tuisused ilmad. Kui nii, siis on see kõige kurvem asi, mis minu elus üldse juhtunud on. Mina olen teinud kõik mis võimalik, plakatid, postitused, muudkui toidupakkidega ringitiirutamised.. Täna käisin otsatu tuuri ümber Lilleküla, muudkui hõikasin... Ühtki loomakest ega ka inimest polnud näha ega kuulda, ainult mina seal muudkui hüüdmas, lõpmata trööstitu oli. Ja nii igal õhtul, need viimatised päevad,» kurvastas Kurvitz.

Nädal on möödas, ja nüüd ma kardan küll, et minu kassikene on hukka saanud. Vahepeal olid ju nii külmad ja jäiselt...

Posted by Raoul Kurvitz on Pühapäev, 17. jaanuar 2021
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles