PILTUUDIS Trepikotta visatud küülik Boriss naudib uut elu puurivabalt talumajas

lemmik.postimees.ee
Copy
Küülik Boriss.
Küülik Boriss. Foto: Eesti Loomakaitse Selts / Facebook

Eelmise aasta viimasel päeval ilmus läbi Facebooki neljaliikmelise pere ette Eesti Loomakaitse Seltsi postitus küülikupoiss Borissist, kes hädasti uut kodu vajas. Pere teadis kohe, et küüliku näol on tegu kaua oodatud sõbraga ning otsus Boriss koju tuua sündis kiirelt.

Lemmiku portaal kajastas Borissi leidmislugu SIIN

«Teadsime, et meie imeilusa asukohaga kodutalu juurde kuuluvad ka mõned vahvad neljajalgsed pereliikmed, kindlasti nende seas ka küülik,» vahendas Eesti Loomakaitse Selts Borissi uue pere sõnu.

Samal ajal tehti kodus plaane, kuidas küüilikule võimalikult mugav pesake luua, et kohanemine kui ka edaspidine elu hästi kulgeks.

Mitu päeva hiljem trepikojast leitud Borissi leidmislugu on küüliku uue pere sõnul õõvastav.

«Tõeliselt kohutav lugu, ent proovides ka selles olukorras positiivset külge leida, siis ehk ongi hea, et Boriss puuriotsijatel kaasa võtmata jäi, sest nüüd ootab küülikut ees puurivaba elu,» kirjutas pere.

Nimelt meisterdas praeguse kodu peremees Borissile ruumika aediku ning toreda maja. Puuris ei pea Boriss oma edasise elu jooksul enam päevagi veetma. Samuti ootab teda ilmatusuur suveaedik, kus küülik saab ringi silgata ning värsket õhku ja krõmpsuva rohu nosimist nautida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles