Omaniku surma järel õue külma kätte jäänud kass vajab hoiukodu

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Paks ja kohev lumi on maha sadanud ning kuigi meie, inimesed, seda kaunist talve naudime, siis on üle Eesti palju külmetavaid käpakesi, kellele see ilm kurja teeb.

Hoiukodu vajav kass.
Hoiukodu vajav kass. Foto: Kuvatõmmis videost / Kasside Turvakodu

See armas must kassipoiss on üks neist, kes hetkel käpakesi külmetab ja tuppa sooja soovib. Kuid seal, kus ta elab, ei ole võimalik tal sooja saada... Hetkel elab ta ühe maha jäetud maja juures, kus aastaid tagasi elasid tema esivanemad armastavat elu. Neil oli oma inimene ja paikäed, kuid ühel päeval omanik suri ja kassid jäid saatuse hooleks. Steriliseerimata kassid jäid maja ümbrusesse elama ning neil sündisid õigepea kassitited. Kassid, kellest üks, on see imearmas ja sõbralik kassike. Kohalikud kassipäästjad on juba tema emmele ja issile abi leidnud, kuid see väike must karvakera ootab siiani oma abi ja kohalikel ei ole vaba kohta kassikese jaoks. Viimases hädas on nad pöördunud Kasside Turvakodu poole, sest väike mustik vajab hädasti sooja hoiukodu!

Hea sõber, kui sinul on vaba toake, kus see väike mustik saaks üles soojeneda ja oma päriskodu ootama jääda, siis palun anna turvakodule sellest teada!

Mustik saab turvakodu poolt kaasa kõik vajalikud kassipidamise vahendid ning kiisu käib kindlasti enne hoiukodusse saabumist tervisekontrollis! Hoiukodus olemise ajal on kiisu Kasside Turvakodu oma, mis tähendab, et neil on kohustus kiisule päriskodu leida.

Turvakodu ootab abipakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles