PILTUUDIS ⟩ Südametu käitumine: küülik visati tasuta puuri nimel lapse silme ees trepikotta

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Eesti Loomakaitse Selts / Facebook

Küülik Borissi perel ei jätkunud enam aktiivse lemmiku jaoks ruumi ning üheskoos otsustati loomakesele läbi interneti uus kodu leida. Sümboolse tasu eest lubati koos küülikuga kaasa anda ka suur puur koos muu varustusega, mis päädis julma lõpuga.

Vahetult pärast jõule jõudis Eesti Loomakaitse Seltsi hoole all küülik, kelle uue kodu unistusest sai külm ja hirmus õudusunenägu.

Nimelt mõtles samal ajal kuulutust nähes teine perekond, kuidas oma lemmikloomale odavalt sobiv puur leida. Selle asemel, et minna poodi ning osta see õige ja korralik puur, leiti, et tasuvam on võtta puur koos äraantava kodujänesega, kirjutas Eesti Loomakaitse Selts Facebooki postituses.

Manati ette loomasoovija nägu ning sõideti koos lapsega küülikule ja puurile järgi. Kui kodujänes ja puur käes ning ukselävel rõõmsad tänusõnad ja lehvitused jagatud, vabastas perekond küüliku enne kortermajast lahkudes trepikotta.

Koju sõideti ainult küülikuga kaasa tulnud uhke puuriga.

«Mis kõige hullem – vastutustundetud ja hoolimatud vanemad andsid sellise teoga eeskuju ka oma lapsele,» kommenteeris ELSi otsese abistamise juht Kaisa Kamm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles