PILDID ⟩ Imeline lugu: silmavigastusega varjupaigakass elab uues kodus kui kuninga kass

lemmik.postimees.ee
Copy
Tobi on uues kodus hoitud ja armastatud.
Tobi on uues kodus hoitud ja armastatud. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kaks aastat tagasi saabus turvakodu hoole alla Buffi, kelle elutee oli olnud keeruline. Lugematud seiklused tänavatel ja erinevates varjupaikades olid Buffile jälje jätnud ning kassipoisile oli tekkinud silmavigastus. 

MTÜ Kasside Turvakodu jagas oma Facebooki lehel südantsoojendavat lugu kass Buffist, uue nimega Tobi, kes uues kodus imelist elu elab. 

Tobi.
Tobi. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Tobi jõudis uude koju 2018. aasta sügisel, olles enne seda jõudnud oma lühikese elu jooksul elada Jõhvi tänavatel ja Kohtla-Järve Varjupaigas. Jõudes lõpuks Kasside Turvakodusse, leidis Tobi tee uude koju ja südamesse.

Alguses soovis Tobi perenaine pakkuda kassile hoiukodu, kuna kodus oli teine kass ees ootamas ning polnud veel selge, kuidas kassid omavahel läbi hakkavad saama.

«Tõttöelda oli alguses susinat ja urinat võrdlemisi palju, aga aegamisi said poistest sõbrad ja sain ametlikult Tobi ära lapsendada,» kirjutas kassikese uus perenaine.

Tobil oli tänaval elades tekkinud ka silmavigastus, mida on üle vaadanud kaks silmadele spetsialiseerunud veterinaari.
Tobil oli tänaval elades tekkinud ka silmavigastus, mida on üle vaadanud kaks silmadele spetsialiseerunud veterinaari. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kassike on läbinud ka operatsiooni nägemise parandamiseks, mis ei olnud paraku eriti edukas.

«Õnneks Tobit ennast ei näi haige silm häirivat ja mina olen ka tema eripäraga harjunud, see lisab tema näokesele väga armsat isikupära,» sõnas kassiomanik.

Tobi koos uue perenaisega.
Tobi koos uue perenaisega. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles