PÄEVAKÄPP ⟩ Lumekass Yeti ootab hoiukodus oma uue pere saabumist

lemmik.postimees.ee
Copy
Yeti.
Yeti. Foto: Pesaleidja / Facebook

Imeilus suurte silmadega kassipoiss Yeti kolis Pesaleidjasse 19. novembril Narvast. Algul oli pisike augustikuus sündinud kassilaps väga hirmunud, kuid õige pea tuli vabatahtlik ja viis ta hoiukoju.

Yeti on siiani veel natukene arg, kuid ta on lühikese ajaga teinud väga palju edusamme ning õppinud hoiukodus inimesi armastama ja vaikselt juba ka usaldama, kirjutas MTÜ Pesaleidja Facebooki postituses.

Pisike Yeti on oma lühikese elu jooksul väga palju läbi elanud ning on näha, et väikseke vajab veel pisut aega. Ta ei ole metsik, kuid pelgab võõraid ning proovib lähenevate sammude eest ruttu plehku panna.

Küll aga on ta väga hea kaisupall oma hoiuemale, keda ta tänaseks on usaldama õppinud. Oma päevi veedab kassike meelsasti tema seltsis kaisutades ning naudib paisid ja silitusi, mida talle päeva jooksul jagatakse.

Yeti saab hoiukodus läbi ka seal oleva täiskasvanud kassiga, kellega väike kassipoiss hea meelega mängib. Yetile oleks ideaalne kodu selline, kus teine kassike talle seltsi saab pakkuda.

Loodus on armsale Yetile kinkinud imeilusa valge kasuka, mis lausa kutsub ennast paitama. Tema pisikest nägu kaunistava suured silmad, millega kassike väga hoolikalt kõike jälgib, mis tema ümber toimub.

Samuti kaunistab ta imeilusat näokest imearmas heleroosa nöbinina. Yeti peas on üks pisike must karvalaik, mis meenutab justkui mütsi.

Yeti muutub uues peres kindlasti südamelähedaseks, pakub pereliikmetele palju mängu- ja pairõõmu ning toimetab ka muidu heatahtlikult, sõnas Pesaleidja. Yeti võtab endaga Pesaleidjast kingitusena kaasa Pro Plan’i kinkekotti, mis aitab tal uue koduga paremini kohaneda.

Rohkem infot Yeti kohta leiab Pesaleidja Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles