Naine püüdis oma lemmikust vabaneda eriti räigel viisil

lemmik.postimees.ee
Copy
Naine püüdis oma lemmikust eriti räigel viisil vabaneda.
Naine püüdis oma lemmikust eriti räigel viisil vabaneda. Foto: SWNS/ Scanpix

Britt Charlene Latham (31) üritas oma koerast vabaneda talle kivi kaela riputades ja seejärel jääkülma järve visates.

Belgia lambakoer Bella, keda üritas ära uputada tema enda omanik, on elus ainult tänu juhuslikule möödujale, kes ei pööranud hädas olevat koera märgates pead ära.

Bella päästeingliks osutus naine nimega Jane Harper, kes tormas uppumisohus koera nähes vette ja aitas ta kaldale. Koera päästes eemaldas Harper tema kaelarihma küljest kandekoti, mille sisse oli pandud suur kivi. Seejärel helistas ta politseisse, kes koera kiiremas korras veterinaari juurde toimetas. Mirrorile teadaolevalt on Bella tervis taastunud.

Kivi, mis oli riputatud järve visatud Bella kaela ümber.
Kivi, mis oli riputatud järve visatud Bella kaela ümber. Foto: SWNS/ScanPix

Bella omanik Charlene Latham tunnistas end süüdi koerale mittevajalike kannatuste tekitamises. Kohtu sõnul pidi naine olema teadlik, et tema teo tagajärjel oleks koer kõrvalise abita tõenäoliselt uppunud. Latham vabastati kautsjoni vastu kuni järgmise kohtuistungini, mis leiab aset märtsikuus. Sama juhtumi raames peab kohtu alla naasma ka 32-aastane mees, kes pole talle esitatud süüdistusi omaks võtnud.

«See oli väga emotsionaalne juhtum, mis oli avalikkusele arusaadavalt väga šokeeriv,» ütles Nottinghamshire'i politsei juhtivinspektor Rob Griffin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles