GALERII ⟩ Aitab solgutamisest! Heasüdamlik Dobbi otsib püsivat kodu

lemmik.postimees.ee
Copy

Mõni aeg tagasi jõudis Dobbi lõpuks koju, kus selgus, et ta on tõeliselt hea koer - hoiab oma peret ning on sõbraks ja mängukaaslaseks ka lastele. Kahjuks on uus pere sunnitud ootamatute elumuutuste tõttu Dobbi Eestimaa Loomakaitse Liidule tagastama.

Me väga loodame, et kuskil on keegi, kes saab Dobbile jäädavalt kodu pakkuda ja ta ei pea enam kunagi tundma end mahajäetuna. Dobbil on palju anda, nüüd oleks aeg tal ka vastu saada. Ta on tõesti hea koer, kes vajab lihtsalt armastust, hoolt ja päris oma peret.

Dobbi on esmapilgul pisut uje, kuid tegelikult väga seltsiv ning äärmiselt armas, mänguline ja heasüdamlik koer. Ta on suuremat kasvu, sale, 1,5 aastane, kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud.

Alguses võib Dobbi olla pelglik ja vältida tähelepanu, kuid õige pisut harjumist ja mäng võib alata. Koerapoiss saab hästi läbi ka teiste loomadega, sh kassidega. Kuna Dobbil on õhuke karv, siis ei saa ta elada aastaringselt välitingimustes.

Dobbi tahab saada koju enne, kui ilmad väga külmaks lähevad. Tänases hoiukodus elab Dobbi õues, kuid ilmad lähevad aina külmemaks ja külmemaks. Seetõttu soovime ka meie, et Dobbi juba enne käredate talveilmade tulekut kodusoojust ja armastust tunda saaks.

Kui Dobbi võitis su südame, siis võta ühendust telefoninumbril 5691 0389 (Julia).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles