PILDID ⟩ Lõpuks ometi: 7 aastat varjupaigas elanud Multikas leidis unistuste kodu

lemmik.postimees.ee
Copy
Multikas märkas laual värsket kanafileed ning asus kohemaid perenaist korrale kutsuma.
Multikas märkas laual värsket kanafileed ning asus kohemaid perenaist korrale kutsuma. Foto: MTÜ Saaremaa Lemmikloomade Turvakodu / Facebook

Multikas leidis uue kodu paar kuud enne, kui kassikesel oleks varjupaigas täitunud seitse pikka aastat. Kassi uus perenaine jagas sotsiaalmeedia vahendusel kogemuslugu, kuidas lemmikul uue koduga harjumine sujus.

«Esimesed ööd möödusid raskelt, mida oligi arvata. Kass oli olukorrast šokeeritud ning «nuttis» öösiti, üritas end põranda alla kaevata ning ei söönud ega joonud esimestel päevadel midagi,» vahendas MTÜ Saaremaa Lemmikloomade Turvakodu Facebooki postituses.

Neljandal-viiendal päeval hakkas kassike tublisti sööma, kuid peitis end endiselt nurgatagustes või voodi all. Kümnendal päeval julges uus asukas kodus ka mõned sammud astuda, kirjutas kassiomanik.

Multikas on uue koduga ära harjunud ja naudib perenaisega koos askeldamist.
Multikas on uue koduga ära harjunud ja naudib perenaisega koos askeldamist. Foto: MTÜ Saaremaa Lemmikloomade Turvakodu / Facebook

«Nüüdseks tuleb Multikas koduuksele vastu, reageerib kutsumise peale, ärkab koos minuga ja köögis toimetamise ajal hoiab laua alt silma peal. Eks ikka sellepärast, et olla kindel, et ka tema midagi saab,» vahendas mtü.

Multikas uues kodus.
Multikas uues kodus. Foto: MTÜ Saaremaa Lemmikloomade Turvakodu / Facebook

«Lisaks meeldib Multikale sisiseda, kui tema poole vaadata või liiga lähedalt mööduda. Ometi pole kassike kordagi inimest rünnanud, valesse kohta häda teinud või midagi halba korda saatnud,» kiitis uus perenaine värsket pereliiget.

Multikas ootas varjupaigas õiget kodu lausa seitse aastat.
Multikas ootas varjupaigas õiget kodu lausa seitse aastat. Foto: MTÜ Saaremaa Lemmikloomade Turvakodu / Facebook

Kassikese uus perenaine loodab, et tema lugu julgustab ka teisi varjupaigast vanemaealise lemmiku võtma, kes üle kõige hellust ja hoolt soovib. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles