PILDID ⟩ Joe Biden teeb ajalugu: presidendimajja kolib esimest korda varjupaigakoer

lemmik.postimees.ee
Copy
USA uus president Joe Biden.
USA uus president Joe Biden. Foto: Imago images / MediaPunch

Käesoleva aasta USA presidendivalimiste võitja, Joe Biden, kolib Valgesse majja koos abikaasa Jill Bideni ja kahe saksa lambakoera, Majori ja Champiga. Koos lemmikloomadega Valgesse majja kolimine on Ameerika Ühendriikides olnud traditsiooniks juba president Franklin D. Roosevelti valitsusajast, vahendas dailystar.

Champ saabus presidendiperre 2008. aastal ametliku koertekasvataja käest ning Majorist saab tuleval aastal esimene varjupaigakoer, kes Valgesse majja oma käpa on tõstnud. Major adopteeriti 2018. aastal Delaware'i loomakaitseorganisatsioonist (ingl. Delaware Humane Association). 

Biden postitas mõned nädalat tagasi Majorist vahva pildi Instagrami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Wednesday.

A post shared by Dr. Jill Biden (@drbiden) on

Major ja Champ saavad uues kodus sõprussuhteid luua ka varasemalt perekond Clintonitele kuulunud kassi Socksiga. Kassike on tuntud oma musta-valge kirju karvakasuka poolest ning elab uhkes majas tänase päevani.

Jill Biden koos Majori ja Champiga:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Build Bark Better. Happy #NationalDogDay

A post shared by Dr. Jill Biden (@drbiden) on

Socks leidis tee Clintonite perre Arkansase osariigis külastusvisiidil, kui tol hetkel varjupaigas elanud kassike otse Chelsea Clintoni käte vahele hüppas. Koos Socksiga elas Clintonite peres ka šokolaadikarva labrador Buddy, kuid kui pere Valgest majast välja kolis, otsustas kassike sinna jääda.

President George Bushi lemmikuteks olid kaks Šoti terjeri - Preili Beazley (ingl. Miss Beazley) ja Barney ning inglise springerspanjel Spot.

President Biden kolib koos lemmikutega Valgesse maja järgmise aasta 20. jaanuaril. 

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles