PILTUUDIS ⟩ Saatejuht Robert Rool tutvustab oma uut sõpra Dagnet

lemmik.postimees.ee
Copy
"Õhtu" saatejuht Robert Rool.
"Õhtu" saatejuht Robert Rool. Foto: Madis Sinivee

Kanal2 populaarse telemagasini «Õhtu» üks juhte Robert Rool on patrooniks kampaaniale, mis aitab hüljatud lemmikloomadel paremat elu elada. 

Lemmikloomakeskuse PetCity ja Varjupaikade MTÜ kampaania «Aitame koos!» stardib 11. novembril ning selle käigus saavad heategijad varjupaigaloomadele annetusi teha. Traditsiooniks kujunenud pühadeaegse kampaania käigus on kaheksateistkümnes PetCity poes annetuskastid koos nimekirjadega toodetest, mida varjupaigad enim vajavad.

Tänavuse kampaania patroon, saatejuht Robert Rool leidis omale varjupaigast ustava sõbra – valge kiisu Dagne.

«Olen üliõnnelik, et oma parima sõbra just varjupaigast võtsin. Nähes ka Dagne tänulikkust, et lõpuks sai ta omale tõelise kodu, teeb mind veel eriti rõõmsaks. Soovitan kõigil, kel vähegi võimalik lemmikloom võtta, teha seda just varjupaigast. Varjupaikades on nii palju kodusoojust vajavaid loomi,» ütles Rool.

Robert Rool koos oma kassiga.
Robert Rool koos oma kassiga. Foto: PetCity

Varjupaikade MTÜ juhi Triinu Priksi sõnul on neil kõige rohkem kodu ootavaid kasse. «Millegipärast seostub inimestele varjupaik peamiselt koertega ja nemad leiavadki kõige kiiremini uue kodu. Meie varjupaikades on aga 600 kassi, kes ootavad pikisilmi armastavasse perre jõudmisest. Koeri on meil umbes kümme kordavähem ehk ligi kuuskümmend. Sel aastal kutsumegi mõtlema sellele, kas headel Eesti inimestel oleks pakkuda kodusoojust eelkõige kiisudele,» sõnas varjupaikade esindaja.

Kel pole aga võimalik looma võtta, siis on vägagi teretulnud koduta loomade aitamine.

«Kõige rohkem vajavad varjupaigad igapäevaseid asju – kassiliiva, erinevas vanuses kassidele kvaliteetset kuivtoitu ning konserve nii koertele kui kassidele. Meie varjupaikades kulub iga päev kasside eest hoolitsemisele keskmiselt 126 liitrit liiva, 300 kassieinet ja 39 kilo kuivtoitu ning koertele 30 konservi ja 30 kilo kuivtoitu,» loetles Priks.

Annetuskampaania kestab 12. jaanuarini. Rohkem infot kampaania kohta leiab SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles