PÄEVAKÄPP Õnnetu kassike Carlos otsib uut päriskodu

lemmik.postimees.ee
Copy
Carlos.
Carlos. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

«Üks perekond on sattunud olukorda, mille tulemusel peab loobuma oma pikaaegsest lemmikust. Kassipoiss Carlos vajab hädasti uut kodu pere elumuutuste tõttu,» kirjutas MTÜ Kasside Turvakodu Facebooki postituses.

Kui raske see võib olla, kui Sa satud sellisesse olukorda, kus enam head lahendust ei olegi. Kui Sa tead, et pead tegema võimatuna tunduva otsuse, kuid teist lahendust ei ole.

Vahel tuleb halvad asjad lihtsalt üle elada ja loota, et sellel kriitilisel ajal õigeid otsuseid tehes on lõpuks ikkagi head tulemused. Kuigi Sinu hing on selle pärast igavesti haige, on tema ühel päeval ikkagi taas õnnelik, sest ta on uues kodus hoitud ja armastatud.

Kassike on paimaias ja sõbralik nurrumootor, kes on harjunud elama lastega ning saab rahulike võsukestega kenasti läbi. Carlost ootavad ees elumuutvad ajad, mis saavad tema jaoks kindlasti rasked olema.

Seetõttu otsib MTÜ lemmikule uut ja hoolivat päriskodu, kus teda mõistetakse ning see keeruline aeg tema jaoks võimalikult mugavaks tehakse. Kodu, kus seatakse Carlose heaolu prioriteediks, teda mõistetakse ja hoitakse. Et ta ei tunneks end sellel keerulisel ega ka edaspidisel ajal üleliigsena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles