HINGEDEPÄEV ⟩ Süüta küünal lahkunud lemmiku auks

lemmik.postimees.ee
Copy
Hingedepäeva puhul süüta lemmiku auks küünal!
Hingedepäeva puhul süüta lemmiku auks küünal! Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

MTÜ Kasside Turvakodu kutsub hingedepäeva puhul üles kodulooma kaotanud loomaomanikke lemmiku mälestuseks küünla süütama.

2. novembril tähistatakse hingedepäeva. «See on päev, mil võtame aja maha ja meenutame kõiki neid, keda enam meiega ei ole,» kirjutas MTÜ.

Mõtleme neile, kelle jaoks jäi unistus päriskodust püüdmatuks. Nemad ei saanud kunagi tunda päris oma inimese paitusi ja hellitusi, oma inimese armastust. Mõtleme neile tuhandetele kassidele, kes on oma elu jätnud tänavatele. Neile, kes jätsid oma elu tänaval, enne kui neid üldse märgati.

Mõtleme ka nendele kiisudele, kellel olid päris oma kodud – soojad pehmed pesad, täidetud konservikausid, isiklikud paikäed ja tohutult armastust. Mõtleme neile, keda sina ja meie oma kodudes iga päev taga igatseme, sest nemad on meie kõrvalt lahkunud.

«Kui sina igatsed mõnda kassikest, kes on tänaseks sinu kõrvalt lahkunud, siis jaga meiega tema pilti ja räägi, mis tegi tema sinu jaoks eriliseks. Oleme üheskoos tänulikud, et saime olla osa oma lemmikute elus,» julgustab MTÜ lahkunud lemmikutest pilte jagama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles