VIDEO ⟩ USAs proovis karu autouksi avades puhkusereisil olnud pere autosse trügida

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Kas karu soovis autoust avades ka päriselt perega koos sõitma minna ei ole teada. Arvatavasti meelitas teda ligi autos olnud lahtine maapähklivõi purk.
Kas karu soovis autoust avades ka päriselt perega koos sõitma minna ei ole teada. Arvatavasti meelitas teda ligi autos olnud lahtine maapähklivõi purk. Foto: Kuvatõmmis Youtube videost

Tennessee osariigis sai üks Indianast puhkama sõitnud pere tõelise üllatuse osaliseks, kui avastas, et karu soovis nende autos väikese sõidu teha. 

Franczaki pere sõnul sõitsid nad Indianast Crown Pointist Tennesseesse Senniville'i, et tähistada vanaema sünnipäeva, vahendas WBBM-TV-le.

«Üks meie soovidest selle reisi jooksul oli näha karu,» ütles perepea Brian Franczak.

Pere ei osanud aga oodata, et nende soov võiks selliselt täituda, et karu jalutab mööda nende puhkuse ajaks renditud maja sõiduteed otse pere autoni.

«Karjusin lihtsalt «Oh jumal! Karu on siin! Karu on sissesõiduteel!»,» rääkis pereema Carly Franczak.

Pere jäädvustas karu tegevuse ka videole, kus on näha, kuidas mõmmik avas perele kuuluva Nissani ukse ja tahtis siis autosse istuda. 

Seepeale üritasid majja peitunud pereliikmed karu karjetega eemale peletada.

See neil kahjuks ei õnnestunud, sest karu läks pere karjumise peale auto teisele poole ja asus lahti kangutama järgmist ust. 

Ühel hetkel üritas pereisa välisukse juures veranda peal seistes kasutada ka karupeletusspreid, kuid eelnevalt kasutusjuhendiga tutvumata pihustas mees kogemata seda hoopis oma abikaasa suunas. 

«Osalesin võidusõiduvõistlusel, kui vanaisale helistati, et nende autos on karu,» ütles peretütar Olivia Franczak.

«Me ei suutnud seda alguses uskuda. Arvasime, et mu onu riietus karuks ja läks autosse,» kirjeldas Olivia. 

Tennessee' metsloomadega tegelev agentuur soovitab inimestel siiski oma autouksed kogu aeg lukus hoida ning veenduda, et toit ja prügikast oleks paigutatud nii, et loomad ei pääse sellele ligi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles