California pangast visati välja kaks ootamatut sissetungijat

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
California pangas jäid kontorisse lõksu kaks pesukaru.
California pangas jäid kontorisse lõksu kaks pesukaru. Foto: Kuvatõmmis Youtube'ist

Kolmapäeval kutsuti Californias ühte panka loomapäästjad, kellel tuli kontorisse lõksu jäänud ebatavaline paar «maskeeritud bandiite» välja päästa. Röövliteks osutusid pesukarud.

The Peninsula humanitaarseltsi ja SPCA töötajad reageerisid teisipäeva varahommikul kõnele, kus teatati, et Californias Redwood Citys asuva pangakontorisse olid lõksu jäänud kaks pesukaru, vahendas Upi. 

Nimelt märkas kahte pangas toimetavat pesukaru üks sularahaautomaadist raha välja võtma läinud klient. 

«Loomaorganisatsiooni ei kutsuta just iga päev panka sissemurdmisega tegelema, kuid kuna röövlid olid maskeeritud metsloomadest bandiidid, olime tõepoolest sobivad kutsele reageerijad,» muigas humanitaarseltsi pressiesindaja Buffy Martin Tarbox.

Tarboxi sõnul ei olnud pesukarud eriti huvitatud pangakontorist lahkumisest. 

«Pangajuhataja lasi meie päästetöötajad panka ja pärast umbes kümneminutilist pesukarude tagaajamist saime nad lõpuks turvaliselt õue juhatada. Ilmselt ei tahtnud nad pangast lahkuda,» sõnas naine.

Seltsi töötajad viisid läbi ka uurimise, et teha kindlaks, kuidas loomad hoonesse sattusid.

«Panga kõrval asuval puul olid mudased käpajäljed, seega kahtlustame, et kährikud ronisid puu otsa, sealt edasi panga katusele ja suutsid siis kuidagi õhukanalitesse pugeda misjärel kukkusid nad läbi laeplaatide panga põrandale,» selgitas Tarbox.

«Leidsime mitu katkist laeplaati ja lisaks ka hulga segamini aetud paberihunnikut. Pesukarud olid ka ühe arvuti maha ajanud. Katkiseid laeplaate oli mitu ja maskeeritud bandiidid koputasid pabereid ümber ja isegi arvuti ümber. Õnneks ei võtnud kährikud põgenedes endaga siiski raha kaasa,» lisas Tarbox.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles