SÜDAMLIK KIRI ⟩ Varjupaigakassi uus elu soojade koduseinte vahel

Anna Maria Naanuri
, Reporter-toimetaja
Copy
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

MTÜ Kasside Turvakodu edastas oma Facebook'i lehel südantsoojendava ja vaimukalt kirja pandud loo kodu leidnud kassi uuest elust. 

«Vaatasime teineteisele otsa, inimesel millegipärast pisarad voolasid ja minagi tundsin midagi sellist, mida varem tundnud polnud. Olin oma valiku teinud. Kui ta vaid minu valiks, mõtlesin endamisi,» kirjutas Saba perenaine esimesest tutvumisest kassi vaatepunktist.

Varasemalt Tirtsuks kutsutud kassikese nimetas uus omanik ümber hoopis Sabaks. Nimesaamine tuleneb vaimukast loost, kus värskelt uude koju saabunud kass end diivani vahel peitis ning ainult oma kohevat saba eksponeeris.

TIRTS, UUE NIMEGA SABA, TERVITAB PÄRISKODUST! :) Kevadel saime ootamatu teate meie kõigi suure lemmiku Naffi...

Posted by MTÜ Kasside Turvakodu on Esmaspäev, 5. Oktoober 2020

«Seda ei jõutud diivani ees lamades enam ära imetleda - muudkui saba-saba-saba. Mul ongi ju seisusekohast nime vaja ning saba sobiks suurepäraselt. Mõtlesin ja otsustasin, et selle nime ma võtangi,» jutustab kassiomanik lemmiku vaatevinklist. 

«Kallis Saba, Sina tabasid küll päriskoduga tõelise jackpoti! Küll Sul on tasemel teenindav personal ja nii imearmsad neljajalgsed sõbrad!» lisab MTÜ Kasside Turvakodu omaltpoolt postituse lõppu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles